Астролозите определиха кои са петте най-умни жени в зодиака. Дори

...
Астролозите определиха кои са петте най-умни жени в зодиака. Дори
Коментари Харесай

5-те най-интелигентни жени в зодиака

Астролозите дефинираха кои са петте най-умни дами в зодиака. Дори и да не сте в листата, това не значи, че нямате късмет да си спечелите купата " Умна жена ". Умът не е единствено трупането на познания, само че и мъдрост, тъй като е значимо да можем да гледаме на житейските неточности по верния ъгъл, като се възползваме даже от неуспехите. Глупостта въпреки това е повторение на грешките и преувеличаване на достиженията.

Жената Овен

Жена, родена под този знак, е постоянно с една крачка пред своите противници. Тези представителки на прелестния пол имат невероятна мощ на духа. Те са задоволително умни, с цел да не се предават просто по този начин. Техните лидерски качества са индикатор за необикновен разум. Овенът е резистентен на стрес и изтощеност.

Друг индикатор за мозъка на дамите Овен е тяхното неповторимо мислене, изцяло лишено от стандарти. Именно това ги прави умни, преди всичко в очите на мъжете, които обожават оригиналността на възгледите. Тези дами може да са лишени от осведоменост и мъдрост, само че уникалността на тяхното мислене в никакъв случай няма да ги подведе.

Жената Лъв

Жените Лъвове са умни, тъй като са опитни. Те попиват незабавно безусловно всеки житейски урок. Ако тези дами или девойки имат близки приятелки, те попиват грешките им като гъба. Лъвовете също по този начин имат изразени лидерски качества, заради което наподобяват още по-интелигентни.

Лъвиците са доста положителни в реализирането на контакти и връзката. Те се характеризират с някои мъжки черти на характера, което ги прави по-интелигентни в очите на по-силния пол. Жените Лъвове обичат да са в компанията на мъже, а в случай че не обичат, то най-малко знаят по какъв начин да се държат вярно и по какъв начин да не са скучни.

Жената Козирог

Дамите, родени под знака на Козирога, са извънредно начетени и интелектуално развити. Тяхната неприкрита и явна жадност за познание се вижда отдалеко. Те може да не са прекомерно мъдри в живота заради извънредно тесния кръг от другари, само че в това време равнището на мисленето им от време на време впечатлява.

Спокойствие и самоконтрол са двете черти на характера, които могат да опишат дамите, родени под този знак най-добре. Гръмките и досадни хора постоянно основават усещане за далечни персони. Жените Козирози са тъкмо противоположни на мъжките стереотипни показа за свободна и самодостатъчна жена.

Жената Водолей

Жените Водолей са умни и имат ужасно възприятие за комизъм, което им оказва помощ да съберат към себе си особени ярки хора. Водолеите от нежния пол са доста изобретателни и ерудирани. Те обичат да попълнят багажа си от познания, по тази причина рядко ще срещнете глупава дама от този зодиакален знак.

Те също по този начин са доста развити креативен. Това, което ги прави неповторими, не е гениалността на концепциите им, а скоростта на тяхното генериране. Жените, родени под този знак, могат да показват отлична памет, ученолюбивост. Що се отнася до мъжете, Водолеите намират общ език с тях, може би най-бързо от всички дами.

Жената Скорпион

Жените от този знак имат необикновено мощно шесто възприятие, което им оказва помощ съвсем постоянно да се трансформират в интелектуални водачи. Тези дами постоянно се пробват първо да мислят, а по-късно да вършат нещо, тъй че се класират с съображение измежду най-интелигентните дами. В тях съвсем няма импулсивност, също както и желанието им да не оставят нещата на самотек. Скорпионите постоянно довършват това, което са почнали.

Скорпионите не преследват количество, а качество. Това важи за бизнес сферата и любовта. Мъжете почитат дамите Скорпиони, тъй като виждат в тях правилни спътници в живота, които схващат значимостта на чистата връзка. Друг плюс в съкровищницата на дамите от този знак е дипломацията. Скорпионите знаят по какъв начин да си отмъстят повече от всеки различен, което също им основава аура на висок разсъдък към тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР