Астролозите ни разказват, с какви нюанси трябва всеки да се

...
Астролозите ни разказват, с какви нюанси трябва всеки да се
Коментари Харесай

Разкриват се силните цветове на всяка зодия

Астролозите ни описват, с какви нюанси би трябвало всеки да се заобиколи, с цел да му върви. Кои са вашите мощни цветове съгласно зодията, на които да обърнете внимание, вижте в този момент:
Всяка зодия има собствен цвят. Именно той й оказва помощ да подчертае достолепията на притежателя си:
Овен
Червеното е идеалният сателит на огнената зодия Овен. Този цвят ще е изключително ефикасен по време на значими срещи и изявленията.
Телец
Зелено е неговия цвят. Това се дефинира, тъй като е стихията на Земята, природата, до която всички Телец са близки. Те са постоянни в решенията и желанията си. Знаят по какъв начин да се сбогуват с предишното и по какъв начин пъкъл пресечен връзка.
Близнаци
Жълтото е идеалният нюанс за зодия Близнаци. Той е толкоз жив, безоблачен и въодушевяващ за околната среда, колкото са и те самите. Този цвят също форсира вземането на решения и обработката на данни.
Рак
Среброто и бялото са идеалните цветове за Рак, тъй като това им разрешава да дадат на близките повече обич. За подобен фамилен знак този колорит е просто съвършен.
Лъв
Златото е цветът за Кралете и затова за зодия Лъв. С него, той покачва настроението си и това го кара да усещат личната си значителност.
Дева
Кафявото и зеленото са нюанси на непоклатимост, растеж и усъвършенстване. И всички тези точки са доста значими за една деликатна и придирчива зодия Дева.
Везни
Розово и синьо - такива ярки цветове ще оказват помощ на Везните още по-добре в построяването на връзки с външния свят. Това е разговорлив знак, който няма да страда от броя на другари, приятелки и гаджета, само че ще им помогне да станат по-отворени.
Скорпион
Черно - тъмният цвят ще подчертае мистерията. Това е цветът на Скорпиона, който му оказва помощ да разкрие тайните страни на душата.
Стрелец
Лилаво - оказва помощ за яснотата на мисленето и трезвото виждане за света.
Козирог
Сивото и кафявото не са скучни, само че практични! Прости и обичайни, консервативни от добра позиция. Сенките са идеални за Козирози. Тези представители на Зодиака обичат и ценят удобството, силата и комфорта.
Синьо - успокоява и отпуска. Този цвят оказва помощ за похищение на вниманието на Водолея от аргументите за неспокойствие, настройва за продуктивна работа.
Риби
Светло зелено - нежните нюанси оказват помощ за усмиряване, поддържат хората и това е, което Рибите постоянно вършат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР