Астролозите назоваха зодиакалните знаци, които трябва да се откажат от

...
Астролозите назоваха зодиакалните знаци, които трябва да се откажат от
Коментари Харесай

Три зодии, които трябва да загърбят всичките си оплаквания до края на октомври

Астролозите назоваха зодиакалните знаци, които би трябвало да се откажат от всички недоволства и разочарования, както и да сключат мир с обичаните си хора до края на този месец.
 
Ето кои са тези зодии съгласно астролога Анджела Пърл:

Овен

Сега Овните са мощно насърчавани да се освободят от недоволствата и разочарованията. Простете на тези, които са ви наранили и се освободете от тежкото задължение на отрицателните страсти. Това ще ви разреши да намерите вътрешен мир и естетика, отваряйки вратите към нови благоприятни условия, които ви чакат в близко бъдеще.

Близнаци

За Близнаците е значимо да осъзнаят, че недоволствата в сърцето са тежко задължение през този интервал от време. Оставете недоволството си и си позволете да продължите напред с лекост и нова вероятност. Приемете минали обстановки като уроци и се фокусирайте върху персоналния си напредък и развиване.

Рак

Раците би трябвало да помнят, че негодуванието и гневът са токсични за личния им вътрешен свят. Позволете си да се освободите от отрицателните страсти, приемете минали събития като неразделна част от живота и се научете да се учите от всяка обстановка. Освободете се от недоволствата и си позволете да бъдете щастливи в този миг, тъй че настроението ви ще се усъвършенства доста.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР