Астролози разкриха кои са петте най-опасни дни през март. На

...
Астролози разкриха кои са петте най-опасни дни през март. На
Коментари Харесай

5-те най-опасни дни през март

Астролози разкриха кои са петте най-опасни дни през март. На тези дати би трябвало да сме извънредно деликатни, защото може да ни застигнат неуспехи и огромни проблеми в разнообразни области на живота.
2 март - лунен възел
Това е първият от двата дни от перигея на Луната през март - интервалът, в който тя е най-близо до Земята, тъй че нейната сила става доста по-мощна от нормално. На 2-ри март намаляващата Луна ще бъде в знака Везни, което ще се отрази отрицателно на шанса ни. Под  въздействието на лунните възли отрицателните аспекти са двойно по-опасни. Астролозите предлагат да почиваме повече през този ден. Кавгите и споровете също могат да бъдат извънредно разрушителни.
4 март - Марс минава в знака на Близнаци
Марс е планетата на силата, смелостта и увереността. С прехода към зодия Близнаци се следи внезапен спад на позитивната сила, тъй като този знак символизират двойствеността. Ще настъпи интервал на неустановеност, страхове и понижаване на самочувствието. На този ден огромна част от хората ще се държат извънредно непредсказуемо.

15 март - преход на Меркурий към Риби
 Какво да чакат дамите от първата седмица на март съгласно зодията Какво да чакат дамите от първата седмица на март съгласно зодията
През март 2021 година смяна към по-добро чака мнозина и астролозите предлагат дамите да не се двоумят с трансформацията. Желанието д...
Опитайте се да не сте самокритични, с цел да ви подминат проблемите на този ден. Различаването на положителното от злото ще е доста мъчно, тъй че в някои обстановки си коства да разчитате на интуицията си. Хората ще бъдат склонни към идеализъм и перфекционизъм. Единственият плюс на този ден е нарасналата дарба за асимилиране на познания.
21 март - преход на Венера към Овен
Това е денят, в който нещата могат да се объркат. Голяма част от хората ще станат нападателни, алчни и безкомпромисни. Също по този начин доста от нас ще се сблъскат с проблеми във финансовия бранш.

26 март - Слънцето е в съвпад с Венера
Венера и Слънцето във връзка дават мощно освобождение на негативна сила. Всичко най-лошото в тези галактически обекти избухва. Това е денят, в който доста хора ще извършат недомислени дейности. Повечето от нас ще би трябвало да се борят с последствията от своята импулсивност. Най-добре е да не оставате до късно на работа в този ден. Домакинските отговорности ще ви оказват помощ да се отпуснете.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР