Астролози описаха тъмните страни на всичките 12 знака на Зодиака.

...
Астролози описаха тъмните страни на всичките 12 знака на Зодиака.
Коментари Харесай

Астролози назоваха основните недостатъци на всяка зодия

Астролози описаха тъмните страни на всичките 12 знака на Зодиака. Познавайки ги, можете да избегнете отрицателните последствия от такива черти на характера, споделят те. Както звездните експерти казаха пред Rsute.ru, всеки знак има собствен личен метод да се трансформира в източник на проблеми за другите.

Овен (21 март - 19 април)

Огненият знак не си поплюва, в случай че нещо не върви по неговия проект. Няма значение дали са врагове, другари или семейство - всеки може да пострада от изблиците на яд на Овен. Недостатъците на Овните са тяхната настъпателност и липса на задръжки.

Телец (20 април - 20 май)

Тази зодия умее да брои пари и точно те са нейната слабост. Алчността е един от главните пороци на Телците. Понякога им пречи да се любуват на живота и скапва връзките с другите. В последна сметка може да му бъде извънредно мъчно да харчи пари даже за най-необходимите неща.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Този знак е податлив да не помни за поверителността в връзката, тъй че елементарно разкрива тайните на други хора. Близнаците са извънредно любопитни, общественият им кръг е огромен, само че импулсивността им пречи да считат, че тайните на другите хора би трябвало да си останат секрети.

Рак (22 юни - 22 юли)

Постоянните недоволства против всички са главният минус на този знак. Раците могат да се нацупят даже при най-малкия намек за пренебрежение към тях. Те са извънредно чувствителни, тъй че са склонни да одобряват инцидентни мнения или неприятни смешки като персонални обиди.

Лъв (23 юли - 22 август)

Кралят на зодията не обича рецензиите, тъй като е извънредно убеден в себе си. В същото време Лъвовете обичат да изпускат остра дума и да подлагат на критика другите. Арогантността е различен минус, който другите би трябвало да понасят и може да докара до спор.

Дева (23 август – 22 септември)

Студенината и придирчивостта към детайлите са свойства на Девите, които водят до недоразумения с другите. Тези педанти са склонни да слагат всичко в категории, в това число статусите на хората до тях. Това затруднява, изключително в професионалната сфера, да се договорят с сътрудници, от които чакат идеални умения.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Този знак е кадърен да обърка всеки с това, в което в действителност има вяра. Везните обичат да се харесват безусловно на всички и реагират извънредно неприятно на тези, които не ги намират за привлекателни. Може да се пробват да угодят и същинските им планове са сложни за схващане.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Водният знак се характеризира с злопаметност, недоверчивост и податливост да манипулира другите. Като се има поради пристрастеността на природата им, Скорпионите могат доста да скапват връзките на околните си заради желанието да тъкат интриги и да демонстрират уменията на тиранин.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Този знак, неналожителен и оптимистичен, може да се кара с другите заради липса на такт в оценките им. Стрелците се отличават с откровеност, а думите им постоянно нараняват околните. Да ги накараш да трансформират решението си и да се извинят, е съвсем невероятно.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Винаги да спазвате отдалеченост и да сте извънредно студени, е това, което плаши хората от Козирозите. Много постоянно те наподобяват безразлични към възприятията на другите хора, а взискателността към уменията на другите основава облик на извънредно противен човек.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Този знак се характеризира с несъразмерна екстравагантност и непредсказуемост в решенията. Те могат много да нервират събеседниците си, като показват ексцентричности, фантазират и нервират с нежеланието си да се придържат към избрани правила.

Риби (19 февруари - 20 март)

Твърде ярка проява на страсти, сензитивност до нервност с вътрешна безчувственост - това е, което астролозите считат за най-важните дефекти на Риби. Като драматизират събитията и реагират на тях с експресия, Рибите предотвратяват утихването даже на дребен спор.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР