Астроложката Юлия Лифанова разказва защо Везните ще могат да преосмислят

...
Астроложката Юлия Лифанова разказва защо Везните ще могат да преосмислят
Коментари Харесай

Пълният хороскоп за Везни за ноември: Сравнете се с предишното си Аз

Астроложката Юлия Лифанова споделя за какво Везните ще могат да премислят стила си и вечно ще се разделят с предишното си в името на скок напред.

Едно от най-важните събития може да ви се случи на 6-7 ноември, когато вашата планета Венера е в тригон с Плутон в Козирог, решавайки някакво финансово събитие, обвързвано с предишното ви.

Още от 8 ноември вашият шеф Венера е в знака Везни, което значи, че ви прави по-очарователни, привлекателни и красиви за другите. Можете да прекарате целия месец ноември в преосмисляне на облика си, защото Венера в картата ви, в допълнение към бранша на личността, дава отговор за трансформацията. Това значи, че можете да се подложите на интервенция, да измененията стила си с помощта на работата на експерт или да инвестирате огромни суми капитал в развиването си. Бъдете сигурни, всичко това ще ви се отплати - в този момент сте в цикъл от живота си, в който е време да измененията нещо в себе си, с цел да продължите напред.

Психологически, ноември може да бъде месец на цялостна носталгия, тъй като Венера ще върви по възела на предишното и постоянно ще бъдете погълнати от мемоари, идващи от 2014 и 2015 година Работата е там, че тогава кармичните възли в небето също вървят по знаците Овен-Везни, а в този момент обстановките могат да бъдат безусловно огледални копия на този интервал.

Новолунието на 13 ноември в Скорпион ще се случи във финансовия ви бранш, поставяйки персоналните ви приходи на напред във времето. Например, може да имате втори приход или да започнете да получавате пари от нов източник. Например, стартирате да отдавате чартърен апартамент и парите ще „ капят “ в сметката ви от него.

Психологически новолунието ще бъде обвързвано с нов стадий в самочувствието ви, защото на 8-9 ноември Марс и Слънцето ще се свържат в този бранш, което ще способства за смисъла на работата в тази област от живота за цели 2 години. Първо ще прецените какъв брой струвате във връзка с кариерата си, както и какъв брой ви ценят другите хора. Второ, ще би трябвало да положите повече старания, с цел да спечелите пари, защото условията на сътрудниците ви или вниманието на клиентите (популярността) ще донесат сериозна претовареност.

Едни от главните дати на месеца ще бъдат 27 и 28 ноември, първо заради пълнолунието в Близнаци и второ заради съответствува на Венера с възела на предишното. Нещо вечно ще напусне живота ви. Например някаква връзка с жена, сума пари или просто променете на имиджа си колкото е допустимо повече.

Като цяло пълнолунието в Близнаци е обвързвано със бранша ви на полезности и мироглед, което значи, че може да има известна преоценка на това, в което вярвате. Например, можете да преминете образование, което доста ще ви промени и ще стане тласък за нови цели в кариерата. Или може би ще изпитате някакво ново прекарване с помощта на пътешестване или ментор, което в последна сметка доста ще разшири усещането ви за света.

На по-ежедневно равнище можете да получите значим документ от юридически вид, тапия за обучение или интернационален статут (разрешение за пребиваване).
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР