Астрологията винаги е давала своето мнение за съдбата ни. Но

...
Астрологията винаги е давала своето мнение за съдбата ни. Но
Коментари Харесай

В очите на мъжа: Рейтинг на жената според зодиакалния й знак

Астрологията постоянно е давала своето мнение за ориста ни. Но има и забавни нюанси във връзка с любовта. Кои дами съгласно зодиакалния им знак са най-привлекателни за мъжете? Отговорът дава хороскопът на сп. Elle, а вие дали се разпознавате?

12 място – Скорпион
Тя е демонски добра, необикновено привлекателна и извънредно интелигентна. Смята се, че това е повода дамата Скорпион да е най-лошата жена в света. И може да оплете всеки мъж в мрежата си, а на него да му се коства, че е същински плебей. Мъже, несъмнено, че е прелестно да служите на такава скъпа дама, само че до момента в който не свикнете със комплицирания ѝ темперамент, можете да загубите престижа пред приятелите си.

11 място – Риби
Астролозите споделят, че сключването на брак с Риба е като да имате котенце – няма огромна изгода от това. Рибите не са от този свят, макар че са доста привлекателни. Здравият разсъдък съвсем липсва, само че за сметка на това страстите преливат. По някаква мистериозна причина представителите на по-силния пол попадат в същинска взаимозависимост от дамите Риби. И откакто пресечен връзка с тях дълго време имат вяра, че животът без тях е ненужен.

10 място – Лъв
Единствено най-смелите мъже са в положение да вземат решение за подобен съюз. Съпругата Лъв обича разкош, възторг, похвали. Апетитът ѝ е отговарящ и на материално равнище – най-хубавите коли, бижута, скъпи заведения за хранене. Теоретично можете да се разведете с подобен див звяр, само че след разлъка с лъвицата всички други дами наподобяват като бледи копия.

9 място – Стрелец
Съпругата на Сатаната, женският огън в зодиака. Тя превъзхожда и също така – постоянно е права. И още нещо – в семейство с жена Стрелец, каквото каже брачната половинка, по този начин ще бъде.

8 място – Близнаци
Най-опасната и най-коварната жена. Вижда всичко и постоянно знае кой ще бъде брачният партньор ѝ. Дори не се опитвайте да скриете нещо от нея или да имате даже някакви зачатъци на секрети – Агент 007 ще ви се стори като прохождащ в следствието. Само тези, които са най-отчаяни, имат смелостта да се оженят за такава жена.

7 място – Овен
Фатална жена, фантазията на поета. Жената Овен е най-хубавото нещо, което може да се случи на човек. Поне по този начин си мисли тя. И ще направи невъзможното да моделира мъжа до нея по личните си критерии. И всички оръжия за това са разрешени. Защото това е добре за него!

6 място – Везни
Умна, красива, отлична държанка – да, това е брачната половинка Везни. Тя е сън на всеки мъж. Има обаче едно „ само че “ – всичко това чака човек единствено в тези дни, когато Нейно Величество е в положително въодушевление и нежна. През останалото време най-важни за нея са личните ѝ проекти. И постоянно мъжът няма място в тях.

5 място – Дева
Съпругата Дева е най-хубавият другар и сателит. Тя гневно се застъпва за партньорство в брака, само че мъжът би трябвало да знае, че в последна сметка постоянно става нейното. И опълчването е неефикасно. И даже в случай че някой има илюзията, че ръководи, рано или късно ще разбере кой е стопанин на къщата. Дева обаче умее да завърти по този начин виртуозно всичко, като че ли и двамата сътрудници са равнопоставени. Илюзия...

4 място – Телец
Такава жена може да се омъжи без съмнение, изключително в случай че сътрудникът е радостен и не доста богат. Тя е мощна, умна, красива, само че най-важното – има волята да направи своя фаворит сполучлив човек.

3 място – Козирог
Идеалният мъж би трябвало да бъде брачен партньор на идеалната жена – дамата Козирог. На нея може да се разчита, мисли рационално и въобще не се поддава на страсти при вземането на решения. При избора на сътрудник, дамите от зодия Козирог също се управляват само от изгодата. И в случай че избере индивида си, тогава ще има дълъг и цялостен със саможертви живот, в който мъжът въобще няма да бъде пощаден.

2 място – Водолей
Точно в подножието на върха са дамите Водолеи – еликсир за сърцето на всеки мъж. Те са вечно млади, положителни, елементарно се живее с тях, въпреки от време на време да са спорни като персони. Въпреки това, в случай че ѝ поставите ултиматуми или пък се опитате да се съгласите с нея мъчно, можете да усетите какво значи стоманобетонна стена. Жената Водолей слага свободата си над всичко останало.

Първо място – Рак
Главната героиня в тази ранглиста. Семейството за Рака е на първо място и домът е неговата цитадела. От който стартира завладяването на света. Жената Рак е идеалната майка, отлична държанка, проницателен събеседник, обожава брачна половинка си и даже околните си. Накратко, една жена без дефекти. Малките женски изнудвания и измъчвания не се броят!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР