Астрологията определя по-скоро характера на хората, докато астропсихологията може да

...
Астрологията определя по-скоро характера на хората, докато астропсихологията може да
Коментари Харесай

Зодиите кариеристи

Астрологията дефинира по-скоро характера на хората, до момента в който астропсихологията може да ви помогне в избора на специалност. За да разберем кои зодиакални знаци са склонни към кариеризъм, то би трябвало да разберем за какви специалности са предопределени.

Смята се, че предразположението към една или друга специалност е закодирано във всеки зодиакален знак още от раждането на индивида.

Овен – Този знак е напълно отдаден на специалности, свързани с огъня и желязото. Те са положителни в съвсем всичко и са способни да гонят задачите си до край. Като кариерата да вземем за пример. Но единствено и само, в случай че те самите по този начин са решили.

Телец – Създадени за креативен занимания, неизбежно свързани със Земята, представителите на зодия Телец не са кариеристи. Те се посвещават на дадена област и това им стига.

 Фирмено празненство

Близнаци – Добри дипломати, тази зодия е основана за специалности като връзки, агитация и търговия. Те вървят постепенно и несъмнено, като в последна сметка стигат до върха.

Рак – Те са положителни реализатори и не се стремят към кариера. Обичат да се занимават с хранителни артикули, облекла, деца и животни. Ще намерят своето място в живота в ресторантьорството, търговията, даже на сцената. Могат да станат даже учители. Но за кариеристи – по-скоро не.

Лъв – Те са родени водачи и постоянно блестят над останалите. Предопределени са за управителни позиции, само че постоянно са с вързани ръце. Големи кариеристи.

Дева – Както и Лъвът, Девата е роден службогонец. Успяват най-много в поприща, изискващи точност - медицина, фармация, статистики, архиви, химия, часовникарство. Склонни са да предпочетат работата пред фамилията.

Везни – Майсторите на забаламосването, те не гледат до такава степен на израстването в кариерата, в сравнение с това, да се усъвършенстват в това, което правят.

 Зодии кариеристи

Скорпион – Най-често са свързани с мистичност, свещенодействие, секс и затрудненията към него. Кариерата изобщо не ги интересува – те са с по-висша цел на тази Земя. Поне съгласно тях самите.

Стрелец – Тази зодия до болежка се нуждае от самоизява и самодоказване. Способни са да доближат висотите в съвсем всяко занятие. И то с лекост.

Козирог – Изключително интровертни, те се отдават основно интелектуална работа. Могат да са както чистачи, по този начин и професори. Кариерата е частично значима за тях, стига да не пречи на вътрешните им размисли.

Водолей – Изключително новаторски, те рядко гонят кариера. Опитват се по-скоро да прокарат концепциите си и да убедят света в правотата им.

Риби – Всестранни персони, те се отдават или на специалности, свързани с водата, или на такива, помагащи на близък. Не гонят кариера - избират да си съществуват безшумно и добродушно, без доста звук.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР