Астрологията неведнъж ни е помагала да преоткриваме качествата си, да

...
Астрологията неведнъж ни е помагала да преоткриваме качествата си, да
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: Летни обувки според зодията - I част

Астрологията нееднократно ни е пособия да преоткриваме качествата си, да се мотивираме да позволяваме вътрешните си алтернативи, да поправяме взаимоотношенията си с околните ни хора...

Днес ще ви предложим нещо освежаващо и настоящо, с цел да внесем животоспасяваща порция цвят в този навъсен вторник.

Приготвили сме ви лист с съвременни сандали за лято 2020 от Fashion Days за всяка зодия, съобразени с нейния темперамент, естетически усет и метод на живот. Можете да се сдобиете с всеки един чифт още през днешния ден и то с огромно понижение. Приятно разглеждане!

ОВЕН

Сандали с каишки и другоземен резултат

Цена: 60,99 лв*

 една облича Fashion Days

Овенът не се задоволява с нищо по-различно от най-хубавото. Представителките на тази зодия се стремят към най-високите върхове на триумфа, излъчват неподправена убеденост и по природа постоянно мислят извъншаблонно и владеят хаоса до съвършенство. Тези нетрадиционни сандали са меко казано основани за тях.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако ги купите през днешния ден, спестявате 39,00 лева!

ТЕЛЕЦ

Сандали Willi с флорална шарка by Ted Baker

Цена: 166,99 лв*

 една облича Fashion Days

Класа, женственост, романтика - това са основните думи за съвършената лятна визия на Телеца. Тези чудесни сандали на висок ток са обезпечен източник на убеденост за тази зодия и ще я вдъхновят да крачи още по-дръзко и решително, с цел да преживее нова порция незабравими летни прекарвания.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако ги купите през днешния ден, спестявате 163,00 лева!

БЛИЗНАЦИ

Сандали с висок ток by Tamaris

Цена: 69,99 лв*

 една облича Fashion Days

Тези сандали са съвършеното допълнение към хибридната природа на Близнака. Удобни, само че и женствени. Минималистичен контур, само че приковаващи погледа цветове. За всички дами, които взимат от живота с цялостни шепи и след дълъг работен ден, цялостен с професионални провокации, са подготвени да покорят нощните клубове на огромния град.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако ги купите през днешния ден, спестявате 20,00 лева!

РАК

Кожени сандали с каишки by Caprice

Цена: 64,99 лв*

 една облича Fashion Days

За представителките на тази зодия комфортът е приоритет, само че това никога не значи, че биха създали компромис с външния си тип. Тези сандали са съвършеният избор, тъй като показват моден баланс сред жанр и улеснение с нужната щипка грациозен искра.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако ги купите през днешния ден, спестявате 35,00 лева!

ЛЪВ

Сандали Jamila с каишки и шагрен by Buffalo

Цена: 75,99 лв*

 една облича Fashion Days

Никой не може да разноски тази впечатляваща находка по този начин, както една истиска Лъвица. С тези сандали никога няма да останете незабелязани. Към това прибавяме, че животинските принтове са едни от най-актуалните фешън трендове за сезона и чудесно кореспондират с буйния манталитет на тази зодия.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако ги купите в този момент, спестявате цели 64,00 лева!

ДЕВА

Велурени сандали с завит дизайн by Manebi

Цена: 113,99 лв*

 една облича Fashion Days

Представителките на тази зодия обичат класическите и изчистени модели, само че никога не са посредствени! Те държат на качеството и са практични натури. Този модел от велур е извънредно комфортен за носене и е в един от най-актуалните цветове това лято.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако ги купите през днешния ден, спестявате 61,00 лева!

Очаквайте на следващия ден втората част от актуалнтие ни оферти и за останалите зодии. Останете въодушевени, стилни и уверени, тъй като, без значение от стилните трендове, няма нищо по-модерно и привлекателно от поддържаната и себеуважаваща се жена!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР