Астрологията не се отнася само до нашите лични зодии, характеристики

...
Астрологията не се отнася само до нашите лични зодии, характеристики
Коментари Харесай

Предстоят две големи астрологични събития през декември, които ще донесат надежда за 2021

Астрологията не се отнася единствено до нашите персонални зодии, характерности и хороскопи. Можем да погледнем обратно към астрологичните преноси в историята и да ги съпоставим с актуалната астрология с вярата да разберем какво се случва.

Следването на астрологични преноси ни оказва помощ да вършим обосновани избори. Не че планетите ни управляват, те не могат да се употребяват и за предсказание на бъдещето – вместо това астрологията предлага подтекст на нашия опит. Когато преглеждаме астрологичните преноси, все едно получаваме галактическа прогноза за времето. Оттам можем да избираме по какъв начин да продължим напред.

Астро прогнозата през 2020 година сигурно беше много мрачна. През цялата година към Козирог се събират планети, които носят тежки последици. Козирогът се отнася за структурата, системите и построяването, а Сатурн, Юпитер и Плутон работят за възобновяване на тези области.

2020 е интензивна и не е лесна за множеството хора – изключително тези, които са съпричастни, чувствителни и се грижат за другите. Сърцата ни може да бъдат разрушени от несправедливостта, несъответствието и токсичността на тези времена.

Нормално е да се чувствате по този начин, като че ли няма вяра.

Нормално е да се чувствате изчерпани.

Нормално е да се чувствате комплицирани.

Но съгласно астрологията има вяра!

Декемврийските астрологични преноси отварят идната глава от нашата групова история. Това е едно ново начало, тъй че през цялата 2021 година и по-късно има какво да чакаме с неспокойствие.

Ето и кои са двете аргументи да почувстваме позитивна смяна през декември и по какъв начин те ще ни повлияят:
 Две мощни астрологични събития, които ще ни донесат нова вяра за 2021-ва  Две мощни астрологични събития, които ще ни донесат нова вяра за 2021-ва  Две мощни астрологични събития, които ще ни донесат нова вяра за 2021-ва  Две мощни астрологични събития, които ще ни донесат нова вяра за 2021-ва
Най-тъмно е преди зазоряване, а съгласно астрологичните преноси, утрото идва през декември 2020. 2021-ва е ново начало, само че е обикновено да се чувствате съкрушени от актуалната мрачевина. Отделете време да бъдете нежни и търпеливи към себе си. Готвим се за вълнуваща сила, само че до тогава грижата за себе си и състраданието към другите са от значително значение.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР