Астрологията може да ви помогне. Ето как се нареждат различните

...
Астрологията може да ви помогне. Ето как се нареждат различните
Коментари Харесай

Внимание, Дами! Ето Ги Златните Мъже! Това Са Най-Верните Екземпляри Според Зодията!

Астрологията може да ви помогне. Ето по какъв начин се подреждат другите зодии съгласно верността си.

Рак

Когато намерят любовта, те се раздават до последно. Дават всичко от себе си и в никакъв случай не основават мотиви за скандал. Дори от време на време заобикалят спор, като подценяват себе си и личното си мнение, написа iwoman.bg. Те са правилни и не са склонни да изневерят. Обичат половинката си и за нищо на света не биха разрешили да се разделят поради нещо неуместно. Готови си да се борят до последно за любовта си.

Овен

Те се считат за едни от най-верните зодии, само че и тук се разделят на две групи – едните изневеряват, а другите – не. Когато срещнат любовта на живота си обаче, стават неописуемо благи и грижовни и не биха пуснали половинката им да си отиде. Те я подаряват с цялата си обич и по всевъзможни способи се стремят да я радват.

Козирог

Не са чак толкоз правилни, само че се влюбват и привързват доста бързо. Дават всичко от себе си и отблъскват половинката си с желанието нещата да се развиват оптимално бързо. Те много постоянно приключват връзката си с разрушено сърце и дълго страдат.

Близнаци

За тях спънки не съществуват и един път влюбят ли се, не биха разрешили на нищо и никой да скапе връзката им. За тях любовта е доста скъпа и се гради на доверие, честност и почитание. Подкрепят половинката си и по всевъзможни способи демонстрират любовта си. Не са от хората, които се отхвърлят бързо, даже в противен случай.

Везни

В момента, в който срещнат верния човек, съмненията завършват. Когато са влюбени, те се отдават изцяло и за нищо на света не биха оставили половинката си в сложен миг. Когато са във връзка, само че не обичат колегата си толкоз доста, се държат дръпнато и са склонни да изневерят, само че когато връзките им са съществени, държанието им е изцяло друго. Те са доста сантиментални и постоянно се стремят да зарадват половинката си с някой дребен жест.

Телец

При тях любовта е за цялостен живот. Понякога са раздразнителни и това води до кавги, само че не биха позволили да се разделят с обичаната си поради маловажни разногласия. Изберат ли някого, в никакъв случай няма да съжаляват. Наясно са с кого прекарват времето си и са задоволени от избора си

Дева

Те са доста лоялни и намерят ли същинската обич за нищо на света не биха разрешили да се стигне до разлъка. Обичат същински и са доста всеотдайни, когато става въпрос за половинката им. Не са склонни да изневеряват и държат на положителните връзки.

Водолей

Трудно се отпускат пред нови хора, само че създадат ли го, значи сте късметлия. Те са лоялни, само че когато сгрешите, ще си тръгнат и ще ви оставят. Не биха се извинили. Рядко признават виновността си и избират да прекратят взаимоотношения следователно.

Стрелец

Те са непостоянни и много постоянно се двоумят дали са създали верен избор, в случай че връзките ви не са положителни. Когато се влюбят обаче, са всеотдайни и в случай че има почитание сред вас, връзката ще бъде доста мощна и дълготрайна.

Лъв

Те са привикнали да са под светлините на прожекторите и по тази причина обичат да получават внимание от доста разнообразни места и дами. Ето за какво не е изключено той да флиртува с други, с цел да се почувства значим.

Скорпион

Те обичат да командват и нещата да се случват по техните правила. И защото той е привикнал да взема решение кое е добре и кое не в една връзка, умерено може да реши, че излизането с други дами не е невярност, а просто облекчаване на потребностите му.

Риби

Те са прочувствени и малко странни. Ако обичат една жена, биха дали всичко за нея. Но в случай че не се усещат сигурни във връзката си, нищо не може да ги спре да бъдат и с други.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР