Астрологията може да се приема на сериозно или като игра.

...
Астрологията може да се приема на сериозно или като игра.
Коментари Харесай

Каква майка сте според вашата зодия

Астрологията може да се приема на съществено или като игра. Понякога има доста истина в нея, а може би единствено ние я намираме. Според вашата зодия можете да разберете какъв вид майка е една жена съгласно звездите. Снизходителна или взискателна? Вижте сами по какъв начин знаците на зодиака въздействат на майчинството.

Каква майка сте съгласно вашата зодия

Любовта на майката е безусловна и за цялостен живот. Въпреки това, всяка жена, като майка, има своите мощни и слаби страни. Може би това, което вършим неправилно, може да бъде намерено в астрологията. Вярвате или не, постоянно можете да разберете каква майка сте съгласно вашата зодия. Дори на смешка.

Овен

Майката зодия Овен възпитава децата си като радостни, общителни и вездесъщи същества. Тя има душата на уредник, по тази причина записва децата си на доста извънкласни занимания, провежда празненства за тях, с помощта на което те не могат да се оплачат от обществения си живот. Освен това ги предизвиква да сбъдват фантазиите си, задейства децата да реализират задачите си и е в положение да ги поддържа.

От друга страна, тя може да бъде преобладаваща – постоянно акцентира, че е отпред. Може да се схване от децата като прекомерно взискателна. С верния сътрудник обаче тя може да сътвори семейство, което да работи като глутница подкрепящи го другари. Майките Овен се схващат доста добре с децата си, те са в непрекъснат контакт с тях и те обичат да прекарват времето си с нея.

Телец

Майките Телци са най -търпеливите майки от всички. Не мисля, че нещо може да ги извади от равновесие. Те обичат да бъдат майки и може да се каже, че са основани за тази роля. Те съвършено съчетават работата и фамилния живот. А работата им дава материалната опция да обезпечат на децата безусловно всичко, което могат да пожелаят. Това е и главната им цел в родителството – да обезпечат благополучието на децата си.

Слабостите на майката Телец са склонността да отглежда дребни материалисти. Докато децата порастват с годините, майките от тази зодия са склонни към спорове. Тийнейджърският интервал в живота на децата им е кондензиран със фамилни кавги. Майка Телец желае да има надзор.

Близнаци

Майката зодия Близнаци е другарка, майка на пълководец, събрани в едно. Тя е просто обожавана от приятелите на децата си. Тя провежда съвършени празненства, умее да приказва на сложни тематики без суматоха, не съди и поучава. Възпитава децата много ексцентрично, размивайки границите възрастен-дете. Тя може да бъде другар с децата си. Тя няма секрети от децата си и получава същото в подмяна. Връзката й с децата е непрекъсната и учредена на доверие.

Въпреки това, тя е надалеч от възпитанието без стрес – тя може да избухне и това е чест източник на спорове с дете, което не постоянно знае по какъв начин да се държи с майка Близнаци. Тя е разсеяна и постоянно трансформира решенията си. Но макар хаоса, който внася, тя знае по какъв начин да се измъкне от родителския си ужас. Тя възпитава децата да бъдат невероятни персони и всемирски хора, тъй като тя е такава. Тя е постоянно млада и като че ли е израснала с децата си.

Рак

Мама Рак св грижи се за децата си, пести им похвалите и желае постоянно да се усещат добре, без значение от обстановката. Тя е нежна и грижовна. Това е майката, при която се връщате в зрелост за вкусна домашна вечеря и която най-добре ще ви посъветва по какъв начин да почистите прозорците. Къщата й е цялостна с обич.

Докато не се ядоса. Гневът й може да бъде несдържан и извиненията би трябвало да бъдат съвсем измолени.  Децата на мама-рак са красноречиви, самоуверени, добре поддържани и привлекателни.

Лъв

Тези дами постоянно стават майки много рано, тъй като откровено усещат, че в действителност желаят да имат бебе. Те са великодушни, икономисват на децата си пари за играчки, облекла или спомагателни действия. Но те не не помнят и за себе си – в случай че видите съвременна мама, доста е допустимо да е Лъвица.

Лъвицата обича да свети измежду другите майки, тя е добре осведомена с възпитанието. Майките – Лъвиците са подкрепящи – радват децата, няма да пропуснат нито един мач или зрелище. Те могат да управляват умно, заради което децата ги слушат. Или може би тъй като майките им ненавиждат опозицията. Случва се и Лъвиците да драматизират и да изпитват проблеми прекалено. Те се оправят отлично като самотни майки, а в случай че имат сътрудник, от време на време претрупват него и децата си от отговорностите си. Децата на майките Лъвици са склонни да бъдат властни и обичат да преобладават в групата, само че те простят елементарно и са в положение да завоюват хората – тъкмо като техните майки. Те постоянно имат обилни професионални триумфи!

Дева

Майка зодия Дева е перфекционист – обича да възнамерява, знае всички просветителни и психически новости. Обучава се, може да вземе магистратура по майчинство. Тя подрежда графика на децата за часовете им, грижи се за домашните им, старателно образова децата, само че обратно на общоприетото мнение не е захласната от реда. Що се отнася до творчеството на децата, те с достолепие и самообладание ще подредят играчките, разпръснати из къщата.

Когато има време и се отпусне, през ваканциите и почивните дни тя е прелестен приятел за своите деца. Тя има приключенска душа, тъй че децата няма да скучаят с нея. Когато пораснат и тя види, че ги е отгледала добре, тя е в положение да развие другарство и доста мощна връзка с децата си.

Везни

Мама Везни цени хармонията и е пазителка на огнището. Децата й са братя и сестри за образец, тъй като тя сполучливо може да им възпита морално държание. Предпочита да са другари, в сравнение с да образова и това й дава още по-добри резултати. Възхищават и се като майка, която постоянно знае и усеща какво да направи, с цел да се усеща фамилията й добре. Тя е много известна измежду самотните татковци и разведените хора, тъй като знае по какъв начин да печели хората.

Харесвана е от учителите на детето си и неговите сътрудници. Везните са гостоприемни и имат отворена къща, където не постоянно има ред, само че всеки се усеща удобно в нея. Обичат да провеждат празненства. Децата им са надарени, само че мързеливи, като майките си. Често стават актьори.

Скорпион

Тя познава децата си по-добре от самите тях. Семейството е най-важно за нея и всеки, който се пробва да нарани децата й, би трябвало да бъде нащрек. Тя дава малко независимост на детето си и обича да управлява, тъй като има податливост да се опасява за неговото благоденствие и сигурност. Децата не се бунтуват против това, тъй като знаят, че майка им желае най-хубавото за тях, с нея се усещат сигурни и знаят, че постоянно могат да разчитат на нея.

Майките Скорпиони са толкоз фокусирани върху майчинството, че имат проблеми с сътрудниците си. Ако той не е задоволително добър татко, даже са склонни към бракоразвод. Скорпионите ценят материалното благоденствие и проспериращия удобен живот. Те възпитават децата си като амбициозни и самоуверени същества, само че постоянно се връщат при майка си за съвет. Те постоянно имат влиятелни специалности.

Стрелец

Тя цени възпитанието без стрес. Може съвършено да реализира просветителни цели, без да ползва санкции. Къщата й е цялостна с наслада и тя даже може да трансформира чистенето в развлечение. Тя е по-скоро като по-голяма сестра, в сравнение с като родител. Дава на децата доста независимост, възпитава у тях предпочитание за самостоятелност и обич към приключенията.

По време на юношеството тя от време на време нервира децата си, тъй като се считат за по-зрели от нея. С течение на времето обаче те още веднъж стартират да правят оценка какъв брой необикновен човек е майка им. Децата на мама Стрелец са хора, които харесват себе си и водят благополучен живот.

Козирог

Майката Козирог е взискателна майка, която приема майчинството доста съществено. Няма да не помни и лекарската си равносметка, срещата в учебно заведение е съвсем свещена за нея и вместо да й се постанова да й слагат диагноза дисграфия, ще прекарва часове в практикуване на грациозно писане с детето. Тя ръководи къщата съвършено, работи професионално, тъй че децата да не останат без нищо и умее да сътвори партньорство с бащата на децата им. Тя е жена за специфични задания!

С всичко това тя знае по какъв начин да бъде нежна, тъй че децата й не са завладени от нейния перфекционизъм. Но постоянно го употребяват, тъй като майката Козирог има склонността да се грижи за всички, с изключение на за себе си. В подмяна тя чака единствено хвалба и благодарност за личните си старания.

Водолей

Майка Водолей обича децата си с цялото си сърце, макар че не постоянно може да го покаже. Нейните хрумвания и метод към развъждането на деца са много спорни, заради което тя рядко съумява да се сприятели с други майки. Обръща огромно внимание на възпитаването на избрани полезности у децата – учи на просвета, отвореност към света и приемливост.

Обича да пътува, по тази причина възпитава космополитизъм у децата си. Тя е доста отворена към концепциите на децата си, ще се съгласи с това, с което множеството майки не биха се съгласили. Стимулира независимостта и индивидуализма у децата. Тя не обича химерите и изблиците на яд, макар че самата тя има податливост към потиснатост и по-късно се затваря в фамилията. Децата на майките Водолей са смели и самостоятелни от ранна възраст.

Риби

Майката зодия Риби е извънредно прочувствен родител. Никога не крещи, ненавижда насилието. За нея е значимо спокойствието и сигурността, които желае да обезпечи на децата си. Оценките в учебно заведение, триумфите в извънкласните действия въобще не я вълнуват. Дисциплината или задължението са въпроси, които наподобява не съществуват за нея.

Вместо това, тя учи децата да бъдат съпричастни, чувствителни и благи. Парадоксално, основава херметична къща, в която могат да влизат единствено определени и не е доста обществена. Радва се на детското творчество, по тази причина постоянно възпитава децата да станат хуманисти, художници или хора с други специалности – лекари, психолози. Майките Риби са склонни да бъдат срамежливи, само че в случай че основат другари, те ще останат цялостен ​​живот.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР