Астрологията може да ни каже дали сме закрилници за нашите

...
Астрологията може да ни каже дали сме закрилници за нашите
Коментари Харесай

Зодиите, които винаги ще ви защитят

Астрологията може да ни каже дали сме покровители за нашите близки и обичани хора. От ни разкриват зодиите, които постоянно ще ви защитят.

Телец

Представителите на Телец могат да бъдат хедонисти, само че откакто схванат личните си инстинкти и привички, са способни да демонстрират безкрайна обич и протекция към другите. Независимо дали става въпрос за материални притежания или за обичани хора, вие можете и ще извършите всичко допустимо, с цел да отбраните и опазите това, което ви принадлежи по право.

Лъв

Лъвове, вие сте лоялни и сърдечни, изключително когато става въпрос за вашите другари и семейство, и ще се възползвате от всяка опция да ги отбраните. В края на краищата, вие сте ръководени от Слънцето и по същия метод намирате смисъл в това да защитавате живота на другите.

Везни

Везни, вие сте бранители на мира. Правите всичко по силите си, с цел да предпазите другите, и употребявате философията си за правдивост като средство да поддържате всичко в равновесие. Има причина Везните да са показани от везните на справедливостта. В избран смисъл везните са и знакът на отбраната.

Скорпион

Емоциите ви са една от най-важните елементи от вас, Скорпион, и бихте обърнали света, с цел да отбраните сърцето си. Почти невероятно в миналото да опознаете изцяло един Скорпион. Това е по този начин, тъй като вие приемате уязвимостта съществено и сте доста изборни във връзка с това кого допускате до себе си. Защитата ви се състои в това да предпазвате сърцето и силата си, както и сърцето на най-близките ви.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР