Астрологът Тамара Глоба е готова с прогнозата си за месец

...
Астрологът Тамара Глоба е готова с прогнозата си за месец
Коментари Харесай

Тамара Глоба: Проблемите на тези 3 зодии приключват до дни

Астрологът Тамара Глоба е подготвена с прогнозата си за месец април.

Съдейки по местоположението на планетите, мнозина ще се сбогуват с проблемите си, откакто към този момент са съумели да оправят нещата си освен в персонален, само че и в професионален проект, споделя тя.

Глоба отбелязва още, че преплитането на звездите ще накарат всеки да се замисли за съществени промени и да се откажете вечно от нещо. В резултат на това скучната рутина ще бъде сменена от напълно друга действителност, която ще отвори огромни благоприятни условия. А три знака на Зодиака ще преминат към нов стадий от живота си.

Ето ги и тях:

Стрелец

Април ще бъде време на същинско благополучие за Стрелеците. Представителите на този знак ще се сбогуват с неуспехите, а животът им ще се насити с многообразие. Не е изключено нещата им да тръгнат внезапно нагоре, а на работа да им предложат покачване.

Според Глоба, тези промени ще им бъдат единствено от изгода. Те освен ще усилят приходите им, само че и ще подобрят доста самочувствието им.

Дева

Девите ще би трябвало да побързат малко, в противоположен случай рискуват да пропуснат основната опция в живота си и най-големия шанс. Април ще им разкрие доста нови пътища, само че те ще би трябвало да решат кой да изберат.

Въпреки че понякога Съдбата ще пробва да постави кол в колелото им, през април неприятният интервал на неуспехи ще завърши и животът им ще тръгне по нов път.

Рак

Раците ще се сбогуват с проблемите си и най-сетне ще съумеят да вдигнат глава. Напоследък животът им е бе извънредно сложен и ги преследваха единствено проблеми.

Но април ще постави всички неща по местата им и ще им разреши да се насладят на мира и естетика в фамилията.

Астрологът означи, че април е отлично време Раците да се отдадат на себе си и на креативен занимания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР