Астро-аспекти На 17 март Меркурий секстил Уран На 18 март Пълнолуние в

...
Астро-аспекти
На 17 март Меркурий секстил Уран
На 18 март Пълнолуние в
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Астро-аспекти

На 17 март Меркурий секстил Уран

На 18 март Пълнолуние в символ Дева в 09:19ч

На 19 март Венера площ с Уран

На 20 март Слънце ингресия в символ Овен (астрономическа пролет)

Луна през седмицата се движи през знаците –Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Благоприятни дни за подкастряне – 14, 15 (до 15:20ч), 20 март

Благоприятни дни за боядисване на косата –15 (след 15:23ч), 16, 17, 18, 19, 20 март

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

15.03. 12:57 - 16.03. 17:00

18.03. 10:12 - 18.03. 13:27

20.03. 14:41 - 20.03. 17:46

Овен – Стремете се да бъдете освен амбициозни, само че и реалистични в дейностите и задачите си. Като се концентрирайте върху своите мощни страни и полезности, ще имате по-голям надзор върху напредъка си. Трябва да слушате личните си стремежи, без даже да се оправдавате. Може да изпитвате чести главоболия през идващите няколко дни. Може да не ви се приказва, да не се чувствате добре. Нищо неприятно. Причината: дехидратация, стрес или някаква форма на безсилие. По забележими и невидими аргументи може да се разклатят основите на съществуващите връзки. Ще срещнете някой човек, който бързо ще допре сърцето ви. Предстои забавна седмица!

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете деликатни –19, 20

Телец –Показвате неизменима жизнеспособност и радостно въодушевление. Възползвайте се от това позитивно положение на мозъка, с цел да останете стимулирани и да продължите напъните си. Имате всички шансове да постигнете поставените цели. Поддържайте темпото, само че не забравяйте да се награждавате понякога. Така ще избягате от всевъзможни разочарования, без да губите упоритостите си. Ако неотдавна сте почнали диета, първите резултати би трябвало да се появят доста бързо. Обвързаните от вас да внимават да не се увлекат в някое ненадейно бурно любовно премеждие, за което по-късно може да съжалявате. Има заплаха да се влюбите буйно!

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете деликатни – 14, 15

Близнаци – Атмосферата на работа е станала леко потискаща: това се отразява на мотивацията и на вашето благоденствие. Трябва да си поемете мирис и да презаредите батериите си. Затова си вземете няколко дни отмора, в случай че това ще ви помогне. Тази седмица е идеалното време да вземете положителни решения. Ще бъдете стимулирани за нови начинания. Вашата избухлива персона няма самообладание да изрази себе си. Вие ще се покажете отворени за завършения, носейки динамичност, която е спяла до момента. Изглежда, че сте били затворени прекомерно дълго.

Благоприятни дни – 14, 15, 19, 20

Бъдете деликатни – 16, 17

Рак – Звездите ви дават обещание една лъчезарна седмица, в която любовта, обичта и разбирането ще ви дадат мощно възприятие за сигурност. Вие, които сте привикнали да се съмнявате, този път ще придобиете убеденост. Да живее хармонията и спокойствието. Някаква обстановка ще има позитивен процес. Не се намесвайте в рискови игри. Позволете на разсъдъка ви да ви води в решенията и дръжте възприятията настрана. Не постоянно е добре да разкривате страстите си, добре е да се научите да бъдете мощни и твърди. Ще се почувствате по-добре. Поглезете се, заслужавате го! Така че подарете си моменти на благополучие: гледайте прекрасен филм, яжте обичаните си ястия и така нататък

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете деликатни – 19, 20

Лъв – Понякога, с цел да презаредите батериите си, просто би трябвало да прекарате известно време със фамилията си. Избягвайте дълготрайно физическо изпитание. Дори и да сте с резистентен темперамент, не се насилвайте повече и се щадете! По-добре е да почине тялото ви, с цел да се върнете във форма гладко. Важно е да поддържате положително мислене във всички области. Възползвайте се от настоящата набрана инерция, с цел да продължите допустимо най-дълго напред. Възможно е да се окажете в любовен триъгълник, което да ви донесе напрежение и стрес или отчаяние.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете деликатни –14, 15

Дева – Тази седмица парите са в основата на мислите ви, изключително за тези с асцендент Дева, което ви пречи да бъдете спокойни. Имате известни терзания. И въпреки всичко, с помощта на способността ви да управлявате интелигентно бюджета си, финансовото ви положение е сносно. Някои може да се почувстват по-самотни, смятайки, че за това са отговорни другите, които не ви одобряват такива, каквито сте. Не се сърдете за това, тъй като постоянно изглеждате студени, пресметливи и недостъпни. В любовта има някои неща, които отлагате дълго време. Независимо дали става дума за решение или стъпка напред, която знаете, че би трябвало да извършите.

Благоприятни дни – 20

Бъдете деликатни – 16, 17

Везни – Астралните въздействия носят своя дял от непредсказуемост. От вас зависи да се възползвате оптимално от това и да знаете по какъв начин да играете играта си! Дръжте очите си отворени, невниманието може да ви изиграе номера. Вашите старания най-сетне ще дадат плод и ще можете още веднъж да живеете умерено във всички измерения. Семейни или другарски разлики евентуално ще зародят в идващите дни. Бъдете нащрек и не изпадайте в настъпателност при положение на различия. Време е за отстъпки. Това ще бъде единственото решение за възобновяване на хармонията.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете деликатни –19, 20

Скорпион – Атмосферата на работа не е идеална за вас. Прехвърчащите искри сред сътрудници или напън, обвързван със незабавен план, основават неприятна атмосфера. Въпреки това, бъдете търпеливи и не се тормозете прекалено много, тази обстановка няма да продължи дълго. Това може да е добра опция да се поинтересувате от изкуството на медитацията или да се възползвате от момента, с цел да отидете на масаж и да освободите напрежението. Тъй като следва някаква смяна, оставете нещата да се развият по натурален метод, преди да вземете недомислени решения.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете деликатни – 14, 15

Стрелец – Имате усет към хазарта и обичате да поемате опасности, изключително във връзка с финансовите вложения. Въпреки това, в случай че не сте деликатни, можете да изложите капитала си на риск и даже да загубите доста пари. Наистина, това не е най-хубавото време за вложение. Докато чакате по-добро въздействие на звездите, ще бъде по-добре да предпочетете бдителността и умереността, в сравнение с неблагоразумието и дързостта. Благоприятно време за романтика и обич. Но внимавайте да не бъдете прекомерно директни. Ако се придържате към това, ще получите вниманието, което заслужавате.

Благоприятни дни – 14, 15, 19, 20

Бъдете деликатни – 16, 17

Козирог – Ще бъдете обхванати от нова динамичност, която ще ви съпътства през цялата седмица. Ще регулирате мислите и страстите си дотам, че ще гледате на света с огромна доза оптимизъм и няма да имате самообладание да изчакате всичко, което животът ви сервира. Вашата искреност може да обиди някои хора. Ще бъде по-добре да превъртите езика си седем пъти в устата си, преди да кажете нещо безогледно! Особено в случай че сте с асцендент Близнаци. Вашата осцилация ще притегли забавни хора наоколо до вас. Ако сте необвързани, може да възникне ново въодушевление.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете деликатни – 19, 20

Водолей – Мъдростта на Меркурий ви поучава да помислите деликатно, преди да приемете изкусителни финансови оферти. Това би крило опасности, в случай че не се обмисли добре. Претеглете плюсовете и минусите, като извършите нужните калкулации. Следете кръвното си налягане, което има наклонност към покачване. Избирайте храни с ниско наличие на сол, пийте задоволително вода и отделяйте моменти за релаксация по време на стрес. Възможно е да прехвърчат любовни искри сред вас и човек, който към този момент познавате. Ако знаете ясно какво желаете да постигнете, имате всички шансове да съумеете!

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете деликатни –14, 15

Риби – Носени от инерцията на Юпитер, вие към този момент галопирате. Тази седмица ще имате удивителен възторг. Много пъти даже няма да знаете от кое място черпите цялата тази сила. Към края на интервала обаче може да се почувствате изтощени. Ако сте необвързани и свободни, чака ви огромен пробив в областта на любовта, където ще стартират да се отварят благоприятни условия за сериозна прочувствена връзка. Този интервал е повлиян от планетата Сатурн. Това ви прави по-чувствителни към всичко, обвързвано с костната конструкция. Отдайте желание на храни богати на калций и антиоксиданти, като сардини, спанак или даже кисело или краве мляко.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете деликатни –14, 15

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР