Бившият вицепремиер и министър на туризма Марияна Николова, български фирми,

...
Бившият вицепремиер и министър на туризма Марияна Николова, български фирми,
Коментари Харесай

Марияна Николова, бизнесът и актьори популяризират България в Турция

Бившият вицепремиер и министър на туризма Марияна Николова, български компании, дипломати и артисти са в Турция на събитие на Българско-турската търговско-индустриална камара в Истанбул. Това оповестиха от организацията. Проектът е обществено - публичното кино в поддръжка на способните младежи и техните фантазии.
Там са актьорите Явор Бахаров, Ивайло Захариев, Ники Станоев, както и Валерия и Евгени от Ергена и други
" България и Турция са в отлични взаимоотношения, като си партнираме в стопанската система, търговията, туризма и културата ", съобщи Марияна Николова при откриването на събитието. Според нея българските артисти разпространяват България с гения си.
Благодарение на този план, осъществен с поддръжката на Българско-турската търговско-индустриална камара, през последните месеци, се организираха три следващи кино форума в столицата на България, София. Целта е планът да бъде публикуван и в други страни на Балканите. Това ще даде благоприятни условия на младежи и деца, чиито гении към момента не са открити, да станат идващите сполучливи артисти, режисьори и доайени в киното на бъдещето.
Филмовите планове на тематика „ обща просвета “ са планувани за снимане главно в Турция и България, както и в други балкански страни. Те ще бъдат основани взаимно от турски и български сценаристи и ще бъдат ориентирани към младежи от домове за деца, лишени от родителска грижа, и от небогати фамилии. Проектът ще включва известни режисьори, артисти и одобрени създатели от света на киното.
Проектът е награден в категорията Социално-обществено кино на церемонията за премиите „ Добавяне на стойност към живота “. Това събитие, което се провежда всяка година от Prestige International Relation Development Platform се състоя през вчерашния ден. Церемонията ще се организира на фона на вълшебната атмосфера на Света София и Синята Джамия в Хотел Армада, Султан Ахмет.
 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР