Астро-аспекти На 20 март Слънцето влиза в знак Овен На

...
Астро-аспекти На 20 март Слънцето влиза в знак Овен На
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 18 до 24 март

Астро-аспекти

На 20 март Слънцето влиза в символ Овен

На 21 март Слънце секстил Плутон

На 22 март Венера съвпад Сатурн

На 23 март Марс влиза в символ Риби

На 24 март Венера секстил Юпитер

Луната през седмицата се движи през знаците – Рак, Лъв, Дева

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 20 (след 13:49ч), 21, 22, 23 (до 17:00ч) март

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 19, 20, 21, 22 (до 16ч), 23 (след 17:00ч), 24 март

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

19.03. 20:53 - 19.03. 21:34

22.03. 08:35 - 22.03. 09:43

24.03. 17:50 - 24.03. 22:39

Овен – Тази седмица се чака да деянията нараснала прочувствена сензитивност. Няма да се сблъскате с огромни трудности и ще можете да постигнете всичко, което сте възнамерявали, по най-хубавия вероятен метод, обаче не споделяйте проектите си. Като цяло това е занимателно и оптимистично време, изпълнено с доста приятни усещания. Ползотворен интервал за тези, които са по-общителни и отворени за промени в персоналния си живот и контакти. Очаква ви забавен процес на събитията, по тази причина не стойте в сянка и не отхвърляйте срещи.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете деликатни – 18, 19

Телец –Личната интензивност тази седмица ще бъде от значително значение за триумфа ви. Нещата ще се развиват добре и ще се почувствате обнадеждени за бъдещето. Благоприятно време за промени. По един или различен метод звездите избират да оказват помощ на тези, които са подготвени да трансформират нещо и поставят старания за това. Любовното благополучие е постижимо, в случай че вярвате във опцията за взаимно въздействие и пригаждане. Периодът е съвършен за основаване на нови запознанства, както и за влизане в нови любовни връзки.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете деликатни –20, 21, 22

Близнаци – Седмицата дава обещание да е много динамична, само че и доста продуктивна. Запазете решимостта си да постигнете задачите и идеалите си в професионалния бранш, даже в случай че по пътя ви се появят трудности. Не би трябвало обаче да забравяте, че достиженията ви няма да дойдат толкоз елементарно, ще е нужна доста отдаденост. Проявете повече разпоредителност и не бързайте, евентуално ще ви се наложи да измененията решенията си или да действате при изцяло нови условия. Опитайте се да бъдете положителни и да покажете повече интензивност и увереност от нормално и тогава сами ще видите резултата.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете деликатни –23, 24

Рак – Твърдата и ясна воля е вашият най-съществен актив, само че с цел да постигнете задачата, би трябвало да култивирате самочувствие и да се ръководите от разсъдък и обич към справедливостта. Само по този начин ще получите положителни резултати и ще постигнете триумф. В тази траектория на живота си се пробвайте да отдадете по-голямо значение на духовния и вътрешен напредък. Възможно е да има смяна в работния ви график заради нова позиция и нови отговорности, както и да получите самопризнание за предходната си работа.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете деликатни –18, 19 

Лъв – Тази седмица всичко ще мине под знака на добротата, щедростта и другарството. Добра дума и хубава усмивка ще ви отворят всички порти в бизнеса и любовта. Вероятно ще получите зелена светлина, с цел да продължите с план, който е бил занимателен или арестуван до момента. Брачният живот няма да върви прекомерно добре. Възможно е да се появят недоразумения и егоистични усеща сред сътрудниците. Ще се справите с съвсем всяка компликация, в случай че действате повече рационално, а не прочувствено.

Благоприятни дни – 24

Бъдете деликатни –20, 21, 22

Дева – Опитайте се да бъдете по-търпеливи, толерантни към хората и събитията от живота си. Нещо, което отдавна чакате, вероятно може да се случи, по тази причина имайте повече религия и положително мислене. Запазете оптимизма си и отблъсквайте всяка отрицателна сила.  Мнозина ще се концентрират върху възстановяване на финансовата ви непоклатимост и намиране на различни източници на приходи. Ако не внимавате какво казвате, може да си създадете непредвидени проблеми. В персоналния си живот би трябвало да се обръщате повече внимание на нещата.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете деликатни –23, 24

Везни – В професионалния бранш ще има дребни промени и ще би трябвало да се адаптирате към тях. През тази седмица желанията на сърцето могат да останат на назад във времето, защото интелектът, логиката и обективността излизат на челен. Ще има цялостна отдаденост на нова концепция, проект или цел, което може да ви разреши да се потопите надълбоко в проучванията си. Вашият вътрешен талант стартира да се пробужда. Усмихнете се на живота, не придавайте значение на това, което не е от значително значение. Търсете хубостта на живота в простите неща.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете деликатни – 18, 19

Скорпион – Избягвайте обстановки, включващи интриги, злословия, клюки. Добър интервал за решение на финансови проблеми, търсене на спомагателна работа. Ще почувствате мощно предпочитание да вършиме нещата, които в действителност ви пленяват. Точното време за нови занимания. Емоциите ви ще са в своя пик и ще се държите по много загадъчен метод. Ще желаете да се отървете от всичко, което ви кара да се чувствате отвън надзор и обрменени. Здравословно може да имате проблеми като главоболие или със зъбите. Енергийното равнище ще бъде по-ниско от естественото.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете деликатни –20, 21, 22

Стрелец – Ще бъдете другарски настроени и ще царува естетика в връзките. Втората половина на седмицата вашите фантазии и въображение ще бъдат по-живи и креативен. Това е уместно време за медитация и други духовни действия. Можете да се свържете на по-дълбоко равнище с обичаните си хора. Успокояването на мозъка посредством медитация или целенасоченото посвещаване на време на себе си може да задълбочи интуицията ви, като ви помогне да изясните действителен проблем и да намерите способи да го разрешите.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете деликатни –23, 24

Козирог – Тази седмица звездите ви предизвикват да вършиме проекти за бъдещето и да търсите съидейници. Комуникацията с хора със сродно мислене, ще даде нова обещаваща тенденция на вашите начинания. Сега се предлага да заемете дейна позиция и да изразите себе си в публичен проект, тогава ще постигнете стремежи резултат. Бъдете деликатни при електронни заплащания и умерени в дейностите си. Ако съумеете да ги координирате, можете да постигнете положителни триумфи.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете деликатни –18, 19

Водолей – Нуждата ви от възобновяване, търсене на нови прекарвания се усилва тази седмица. Креативността ви ще се ускори. Ще генерирате от ден на ден и повече нови хрумвания. Малко разчистване на дома ще окаже позитивен резултат върху вашето здраве. Освобождавайки жилищното си пространство от остарели и ненужни неща, вие подобрявате силата си. Меркурий ще ви насърчи да помислите за нови тактики за увеличение на приходите. Разговорът с човек с богат опит в тази област може да ви покаже нови благоприятни условия.

Благоприятни дни – 24

Бъдете деликатни –20, 21, 22

Риби – Като цяло ви чака една много приятна седмица, в която настроението ви най-сетне ще стартира да се усъвършенства. Започва да проблясва светлина в края на тунела, която ще освети бъдещето, а вярата и вярата ще се върнат при вас. Идва краят на нещо, което е знак за ново начало и отваряне на нови вероятности и благоприятни условия. В любовен проект няма да скучаете, защото няма да ви липсват ухажори. Някои ще стартират да усещат изкушението за загадка любовна връзка.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете деликатни –23, 24

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР