Астро-акценти Очаква ни една сравнително спокойна и хармонична седмица, в която

...
Астро-акценти
Очаква ни една сравнително спокойна и хармонична седмица, в която
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-акценти
Очаква ни една относително спокойна и хармонична седмица, в която няма тежки аспекти на планетите. Луната е намаляваща и не е уместно за започване на нови неща.
Последна четвърт на Луната на 16 февруари в 00:18ч

Марс минава в символ Козирог на 16 февруари до 30 март – тук се намира в екзалтираност и ще наподобява може би по-ярък и по-интензивен, в сравнение с в личната си обител в Овен. Някой беше направил забавно съпоставяне:

„ Ако Марс в Овен е снайперски патрон и даже скалпел в ръцете на хирург: точно премислена „ интелектуална “ експанзия, тогава Марс в Козирог е оръжие за всеобщо заличаване, това е пълководец, хвърлящ войска в офанзива. Неговото мото: “Прав е този, който е по-силен “. По-осезаемо въздействието му ще се усети през март.

Луната е растяща и ще се движи през знаците Дева, Везни, Скорпион и Стрелец.

Благоприятни дати за подстригване – 11, 13, 14 февруари

„ Луна без курс ” – В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това е по този начин наречената  „ Луна без курс ” или интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо – оставете го по този начин, както е, до момента в който Луната не влезе в идващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо значимо.

11.02. 20:27 – 12.02. 01:38
13.02. 23:41 – 14.02. 02:38
16.02. 00:21 – 16.02. 06:08

Овен – Седмицата не е подобаваща за ново начало. Ще преодолявате трудности, ще довършвате започнатото. Не се огорчавайте от по-бавните резултати. Важното е, че сте на прав път и с всеки ден обстановката ще отива към по-добро. Периодът е обвързван с открития и секрети. Буквално ще отворите очите си за някои обстоятелства, на които не сте обръщали внимание до момента. Трябва да се погрижите за здравето и спокойствието си. Мнозина ще живеят лицемерен живот. С пламенният си темперамент мъчно ще устоявате на изкушенията. Готови сте на всичко в името на любовта. Остава да ви пожелаем да се въздържате от прекомерно луди каузи.
Благоприятни дни – 16
Бъдете деликатни – 12, 13

Телец –  Седмицата ще бъде динамична и може да донесе промени във вашите планове и цели. Склонни сте на спонтанни дейности. С толкоз доста разпоредителност, сила и импулсивност можете да се озовете във въртоп от събития и случки. Бъдете положително настроени и вашите решения ще бъдат верни. Може да се почувствате към края на интервала леко отпаднали. Старайте се доколкото е допустимо да намалите уговорките си. Звездите ви готвят бързи и приятни промени. Понякога скептицизмът и несигурността в себе си стават аргументите, заради които отминават даже и най-успешните благоприятни условия.
Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете деликатни –14, 15

Близнаци – Добре ще е освен да вършиме проекти за бъдещето, само че и да помислите по какъв начин да започнете да ги изпълнявате.  Ще бъдете толкоз прочувствени и уязвими, че ще е доста мъчно да ви угодят. Сега не уместно да отправяте прекомерни условия и да изразявате негодуванието си към колегата си. Край вас има хора, които не са прекомерно доброжелателни, по тази причина бъдете по внимателни. Съществува възможност да се опитат да ви излъгват. Внимателно четете всичко, което е написано с малък шрифт, и проверявайте точността на източниците, информацията. Отделете повече време на дома и обичаните хора.
Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете деликатни –10, 11, 16

Рак – През тази седмица би трябвало да концентрирайте напъните си към извънредно действителни и изпълними мероприятия, оставяйки сложните и съмнителните въпроси за друго време. Деловата сфера ще изисква вашата грижливост и отговорно отношение. Като цяло ще доминира положително въодушевление, само че ще бъдете податливи на отрицателни въздействия и елементарно може да се обезсърчите.  Звездите ще бъдат много другарски настроени към вас и ще ви закрилят и оказват помощ, когато е належащо. Грижете се за своите потребности и стремежи. Не се оставяйте на последно място.
Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15
Бъдете деликатни – 12, 13

Лъв – Седмицата ще е сполучлива, за тези, които могат да работят старателно и проявят устойчивост. Не се отпускайте. Бдителността, спокойствието и интуицията ще би трябвало да ги засилите. Не подценявайте вътрешния си глас. По паричните въпроси се пробвайте да бъдете по-практични. Периода не благоприятства започване на нови инициативи. На тези, които имат към този момент връзка, звездите предлагат да не се забъркват в изненади и обстановки. Късметът ще бъде постоянно с вас и нещата ще се подредят по този начин, че да бъдете на вярното място в точното време.
Благоприятни дни –12, 13, 16
Бъдете деликатни – 14, 15

Дева – Седмицата дава обещание да бъде спокойна и хармонична. Не планирайте в понеделник и вторник значими каузи, свързани с интелектуална работа – те няма да донесат триумф. Мнозина от вас са по-ентусиазирани и уверени в себе си, подготвени да обърнете нов лист в живота си. Сега е значимо да се погрижите за здравето си, да избягвате напрежението и преумората. Не бива да се поддавате на апатията и неприятното въодушевление. Негативните мисли в главата си, колкото може по-бързо прогонете, тъй като с изключение на, че ще влошат самочувствието ви, могат и да се материализират.
Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете деликатни – 10, 11, 16

Везни – Работата може да ви отнеме прекалено много време и сила. Трябва да завършите това, което сте почнали. Семейните представители на знака дано да отделят повече време на своя сътрудник и да не дават спомагателни мотиви за ревнивост. Ако забележете раздор във взаимоотношенията си, не е належащо да се втурвате незабавно и да търсите отговор на въпроса, какво се е объркало, нито да търсите провинен. Много скоро проблемите в връзките ви ще останат в предишното. На свободните представители на знака не се предлага да търсят втората си половинка в обществените мрежи и в уеб страниците за запознанства. Първо, в действителност не е най-хубавият метод да срещнете там заслужен човек. Второ, любовните прекарвания сами ще ви намерят.
Благоприятни дни – 16
Бъдете деликатни – 12, 13

Скорпион – Сферата на кариерата и парите в този момент се нуждае от нараснало внимание. Необходимо е усърдно да обмислите линията си на държание. Не бъдете нервни, не бързайте и не рискувайте на вятъра и всичко ще се развие по най-хубавия метод. Добро време за работа с информация, къси пътувания, образование, обмяна на опит и асимилиране на познания. Вие притежавате качества да преобразувате света към себе си. Ореолът на загадъчност и тайнственост тази седмица няма да ви навреди, а единствено ще способства за интереса на другите да поддържат връзка с вас.
Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете деликатни –14, 15

Стрелец – Звездите ще облагодетелстват тези, които знаят тъкмо какво желаят и са в положение да възнамеряват умело своите дейности. Опитайте се неотложно да разрешите проблемите, без да ги отлагате за по-нататък. Няма да търпите никакви ограничавания. Имате потребност от самостоятелност във всичко: в мислите, в делата, в дейностите и най-важното – в решенията. Не споделяйте с никого за новите си хрумвания, времето още не е пристигнало. Енергийният ви капацитет не е задоволително висок, по тази причина е належащо да пазите здравето си повече.
Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете деликатни –10, 11, 16

Козирог – През седмицата ще бъдете много мързеливи, само че може би заради това, че виталните ви сили са на практика на нулата. Избягвайте финансови интервенции, покупко-продажби с недвижими парцели, парични акции и други. Неочаквани, само че потребни нови запознанства ще разкрият нови аспекти, ще внесат нови хрумвания и прозрения. Не провокирайте недоволството на другите с вашите дейности и изказвания. Бъдете по-толерантни и търпеливи, сдържайте мощните си страсти. Нужно е да се преборите с някои свои страхове, които пречат на развиването ви. Трябва да помислите и да решите какво желаете от живота и по какъв начин да го постигнете.
Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15
Бъдете деликатни – 12, 13

Водолей –Пред вас е една седмица изпълнена със отговорности, само че ще бъдете продуктивни в работата си. Вие ще се стремите да свършите всичко колкото е допустимо по-бързо и в най-кратък период. Можете да постигнете доста, само че първо би трябвало да обмислите и рационализирате методите на вашата работа. Вашата сила последователно ще стартира да нараства и ще се почувствате в по-добра форма. За благополучие не се чакат форсмажорни условия и на дневен ред са единствено проблеми, които могат да бъдат решени бързо и ефикасно. Ще стартира да се усъвършенства и настроението ви. През втората половина на седмицата е вероятен непредвиден завой в събитията.
Благоприятни дни –12, 13, 16
Бъдете деликатни – 14, 15

Риби – На работа бъдете по-внимателни, с цел да не допускате неточности. Концентрирайте се върху главните задания и не се разсейвайте с второстепенни неща. Донякъде персоналните прекарвания и настройки са тези, които пречат на триумфа и напредъка ви.  Бъдете деликатни и се грижете за своето здраве. Отделете време за себе си: променете нормалния ход на нещата, нормализирайте вътрешната естетика, възстановете силата и обичайте себе си. Препоръчително е да отделите задоволително време за другарство и нови запознанства.
Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете деликатни – 10, 11, 16

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР