Aston Martin Valkyrie, който по всяка вероятност ще се превърне в

...
Aston Martin Valkyrie, който по всяка вероятност ще
се превърне в
Коментари Харесай

Лунен камък в боята на Aston Martin Valkyrie

Aston Martin Valkyrie, който по всяка възможност ще се трансформира в пример в света на хиперавтомобилите, ще получи уникална модификация, откакто негов бъдещ собственик разгласи, че е поръчал колата, изпълнена с багра, в която има тънко стрит лунен камък.

“Успях да намеря, да удостоверя и да поръчам същински лунен камък, който ще бъде стрит на прахуляк и ще бъде използван като съставка в Karosserie Lunar Red, който ще бъде цвета на моя Aston Martin . Това ще бъде първата кола въобще, която ще бъде с формула на цвета си, която включва истински съставки от Космоса!!! ”, сподели в обществената мрежа Instagram Крис Синг ( ), който е известен със своята пристрастеност към изключително редките суперспортни коли и способността си да ги придобива.

Крис също по този начин благодари на Aston Martin и Red Bull Racing, и разяснява, че ще публикува любопитна информация от процеса на разработката на екслузивния цвят на своята бъдеща кола.

Aston Martin Valkyrie, който ще бъде създаден в лимитирата серия от единствено 175 единици, 25 от които ще могат да бъдат управлявани свободно единствено на закрита писка или маршрут, ще бъде оборудван със специално разработен от Cosworth 6.5 литров V12 мотор, който ще бъде смесен с напълно нова и проектирана за модела от Ricardo седемстепенна роботизирана предавателна кутия и лека хибридна батерийна система на Rimac.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР