Астли също беше оборудван със слухови апарати за кампанията, водена

...
Астли също беше оборудван със слухови апарати за кампанията, водена
Коментари Харесай

Рик Астли презаписва емблематична песен с грешен текст за кампания за осведоменост за слуха

Астли също беше оборудван със слухови апарати за акцията, водена от Specsavers.

Новият текст от сингъла от 1987 година включва „ Ти не би хванал гниди от никой различен човек “ и „ Леля ти е била гола “.

Астли сподели: „ Забавлявах се ужасно, като презаписах песента със Specsavers и открих занимателните способи, по които хората са чули неправилно песента ми.

„ Чувствах се необичайно да пея разнообразни текстове, само че се веселя, че покачвам осведомеността за загубата на слуха, защото към момента има стигма към това. “

Той добави, че има вижда промени в слуха си, тъй че неотдавна го изследва.

Кой е Рен? Уелският артист и създател на песни слага Рик Астли в албум номер едно в Обединеното кралство < /p>

„ Това сподели, че имам известна загуба на слуха, за която не бях изцяло наясно “, сподели той.

„ Вероятно е резултат от това, че съм свирил на барабани като дете и съм работил в музикалната промишленост, тъй че те ми дадоха първите ми слухови апарати.

„ Важно е да запомните, че слухът на всеки е друг. Някои хора губят високите ноти, други губят нискочестотните звуци.

„ Бих насърчил всеки да направи тест за слуха си, в случай че забележи някакви промени, с цел да не загуби звуците или музиката, която обича. “

Прочетете повече:

Изображение: Рик Астли в студиото презаписва Never Gonna Give You Up

Астли получи два слухови апарата - единият беше правоприемник в канала, а другият незабележим в канала.

Проучване, извършено от Specsavers, откри, че един на всеки трима души разпознава промени в слуха си за 10 години – само че 57% не са създали нищо, с цел да се оправят това.

Същото проучване откри, че един на всеки шестима упреква чуването на неверен текст на ария, тъй като се мъчи да чуе, като 56% от тях признават, че не са създали нищо, с цел да го ревизират.

Изображение: Рик Астли извършва в Гластънбъри

Аудиологът на Specsavers Гърлийн Брар, която извърши слуховия тест на Астли, сподели: „ Specsavers схваща, че всички чуваме по друг метод, тъй като се грижим за повече уши в Обединеното кралство, в сравнение с всеки различен.

„ Вярваме че всеки заслужава да чуе живота по собствен личен неповторим метод и ние сме решени да помогнем за превъзмогване на 10-годишната разлика, която съществува сега.

„ Колкото по-бързо разберем метода, по който чуваме, толкоз по-бързо можем действаме, когато видим промени, което ще помогне за минимизиране на всяко дълготрайно влияние. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР