Astat 700 G2 е базиран на вече познатия ExoBase дизайн

...
Astat 700 G2 е базиран на вече познатия ExoBase дизайн
Коментари Харесай

Genesis Astat 700 G2 – ергономичен геймърски стол


Astat 700 G2 е основан на към този момент познатия ExoBase дизайн с 8 ребра
(снимка: Genesis)

Полският бранд за гейминг външна страна Genesis пусна на пазара усъвършенствана версия на своя ергономичен геймърски стол Astat 700. Новата трансформация идва под наименованието Astat 700 G2 и прибавя повече функционалности към известния модел.

Genesis Astat 700 G2 е основан на към този момент познатия ExoBase дизайн с 8 ребра, който понижава натиска върху всяка част от гръбначния дирек. Тристепенната настройка на лумбалния сегмент е една от най-важните му характерности.

Освен това потребителите могат да трансформират дълбочината на седалката, което се значи нараснал комфорт за гърба и по-добра мускулна релаксация.

Новото кресло на Genesis е покрито с мрежест, дишащ материал PureFlowPLUS – това улеснява вентилацията и осигуря нараснала устойчивост и оптимална разтегливост. Столът е оборудван с меки 3D подлакътници и облегалка за глава, която може да се конфигурира в две равнини.

G2 e оборудван с меки 3D подлакътници и конфигурируема облегалка за глава
(снимка: Genesis)

Нещо повече, облегалката употребява механизъм за бързо контролиране на ъгъла на надолнище и неговото блокиране. Това прави Astat
700 G2 подобаващ както за работа и развлечение, по този начин и за отмора след дълги часове пред екрана.

Столът е оборудван с газов амортисьор от клас 4 и разполага с петраменна основа с огромни 60-милиметрови колела, покрити с CareGlide финиш, който защищава пода от надраскване.

Производителят твърди, че спрямо модела Astat 700, разновидността G2 предлага усъвършенствания на основните градивни детайли, което го прави по-издръжлив и комфортен.

Genesis Astat 700 G2 е разполагаем на българския пазар на цена от към 650 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg