Астън Вила се настани на 4-ото място в класирането на

...
Астън Вила се настани на 4-ото място в класирането на
Коментари Харесай

Астън Вила обърна Тотнъм и го изхвърли от топ 4

Астън Вила се настани на 4-ото място в класирането на Висшата лига, откакто победи с 2:1 като посетител състава на Тотнъм в среща от 13-ия кръг на шампионата.

С триумфа бирмингамци събраха 28 точки и изместиха " шпорите " от топ 4, оставяйки ги с 26 пункта. Това в действителност бе и трето следващо проваляне за момчетата на Анге Постекоглу, които в първите 10 кръга от шампионата не познаваха усета на загубата.

Иначе на техния " Тотнъм Хотспър Стейдиъм " днешният дуел стартира положително за домакините, които излязоха напред в резултата в 22-ата минута посредством Джовани Ло Селсо, който се разписа с мощен удар от границата на наказателното поле.



Отговорът на Вила бе мълниеносен, защото единствено секунди след подновяването Оли Уоткинс беше прецизен с глава, само че насладата му не се задържа дълго, защото попадението бе анулирано поради засада на британския национал.

Всичко обаче бе изцяло постоянно надълбоко в добавеното време на първата част, когато Дъглас Луиш достави чудесно центриране от свободен удар за Пау Торес и бранителят с глава осъществя втория си гол през акцията, правейки резултата 1:1.

След почивката Астън Вила стигна и до цялостния поврат, като това се случи в 61-ата минута, когато Юри Тилеманс комбинира с Оли Уоткинс и този път нямаше какво да попречи на 27-годишния футболист да донесе успеха и трите точки за отбора, воден от Унай Емери.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР