Астън Вила постигна много важна победа с минималното 1:0 при

...
Астън Вила постигна много важна победа с минималното 1:0 при
Коментари Харесай

Астън Вила с важен успех по пътя към Висшата лига

Астън Вила реализира доста значима победа с минималното 1:0 при гостуването на Мидълзбро на „ Ривърсайд “ в първия полуфинален плейоф от Чемпиъншип.

Астън Вила поведе в резултата в 15-та минута. Джак Грийлиш центрира от корнер в наказателното поле на Мидълзбро, където Миле Йединак бе оставен непокрит и с глава вкара топката във вратата на Дарън Рандълф. Това е първият гол на Йединак при посещение от 49 мача насам. Предишното му попадение в мач като посетител е против Суонси с екипа на Кристъл Палас през ноември 2014 година.

В 32-та минута след центриране в наказателното поле на Мидълзбро, Робърт Снодграс стреля с глава, само че над напречната греда в навън.

Астън Вила бе доста покрай реализирането на втори гол в 44-та минута. Грийлиш комбинира със Снодграс, който насочи диагонален удар от отдалеченост, само че топката се спря в десния дирек на вратата на Рандълф, който също съумя леко да допре топката, с цел да промени нейната треактория.

В 77-та минута след центриране от фаул в наказателното поле на Астън Вила Френд стреля с глава, топката по-късно рикошира в Гибсън, само че Джонстън избави без проблеми.

Фабио се опита да изненада вратаря на Астън Вила в 84-та минута, само че Джонстън избави.

Пред Фабио се откри не неприятна опция в добавеното време на срещата, само че ударът му в последния миг бе блокиран от бранител на Астън Вила и топката излезе в корнер.

Реваншън на „ Вила Парк “ е в понеделник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР