Астън Вила и Манчестър Юнайтед играят при 1:3 във втория

...
Астън Вила и Манчестър Юнайтед играят при 1:3 във втория
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Астън Вила 1:3 Манчестър Юнайтед

Астън Вила и Манчестър Юнайтед играят при 1:3 във втория неделен дуел от 35-ия кръг на британската Висша лига. Бертран Траоре откри в 24-ата минута. Фернандеш изравни от дузпа в 52-ата минута. Грийнууд направи 1:2 в 56-ата минута. Кавани повиши на 1:3 в 87-ата минута.

В 4-ата минута Рашфорд насочи извънредно куриозно осъществяване с десния крайник, което обаче се трансформира в центриране на далечната греда към Мейсън Грийнууд, който обаче не съумя да засече по-най положителния метод и заплахата мина.

Две минути по-късно Погба влезе в наказателното и шутира, само че право в Мартинес.

В деветата минута Шоу спринтира по фланга, продължи към Погба в пеналтерията, чийто опит за гол бе избит от отбраната, само че топката попадна у Фред, който стреля, но Мартинес внимаваше.

В 24-ата минута Траоре получи топката на границата на наказателното поле, завъртя се, преодоля технично Линдельоф и стреля незабавно без подготовка, прострелайки Хендерсън за 1:0.



11 минути по-късно Бруно Фернандеш опитва от далечна отдалеченост да изненада Мартинес, само че неопределено.

В 39-ата минута португалският плеймейкър на гостите пусна късо към Рашфорд на дъгата и англичанинът стремително насочи мощен удар, само че вратарят парира. В идната офанзива Грийнууд опитва шанса си по диагонала, само че Мартинес отрази със сетни старания прецизния изстрел на младежа.

В последната секунда на първата част Оли Уоткинс се възползва от грешкаа в противниковата защита и не се поколеба да шутира от приблизително разстояние по земя, само че Хендерсън плонжира и избави.

В 48-ата минута Фернандеш видя непокрития Погба фронтално против вратата, международният първенец стреля доста рисково, само че след рикошет в неприятелски състезател се стигна до ъглов удар. Той обаче не докара до нищо рисково, откакто Мартинес боксира.

2 минути по-късно Погба резервира по отличен метод топката в наказателното поле, Дъглас Луис го фаулира и Крис Кавана уточни бялата точка. С осъществяването на наказателния удар се нагърби Бруно Фернандеш, който с ладнокръвно осъществяване прати в противоположния ъгъл Мартинес за 1:1.



В 56-ата минута Уан-Бисака влезе от фланга във вътрешността, подаде на Мейсън Грийнууд, който пое с десния крайник, завъртя се, шутира с левия и прати коженото кълбо отвън обсега на Мартинес за 1:2 в близкия ъгъл.



180 секунди по-късно Хари Магуайър засече с глава центриране от дясното крило, само че топката профуча на сантиметри от дясната греда.

В 60-ата минута Траоре плонжира на първа греда след изсипана топка в пеналтерията, само че Хендерсън се прояви ослепително.

Маркъс Рашфорд опитва шанса си от далечно разстояние в 63-ата минута, търсейки десния ъгъл, само че след лек рикошет кълбото излезе в корнер. Неговото осъществяване бе едва и не докара до нищо.

В 76-ата минута Рос Баркли извърши директен свободен удар, само че мерникът му изневери.

Бертран Траоре засече в 80-ата минута прострелно подаване от лявото крило към центъра на наказателното, само че ударът му бе слаб и в сигурните ръце на Дийн Хендерсън.

В 87-ата минута Маркъс Рашфорд завъртя фирмено топката с левия крайник от десния фланг, тя кацна на главата на нахлуващия в рисковата зона Кавани, който постави точка на разногласието с гол в близкия ъгъл за 1:3.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР