Астън Вила и халфът на Барселона Филипе Коутиньо са постигнали

...
Астън Вила и халфът на Барселона Филипе Коутиньо са постигнали
Коментари Харесай

Вила и Барса са на финалната права за Коутиньо

Астън Вила и халфът на Барселона Филипе Коутиньо са постигнали кардинална сделка за прехвърлянето на бразилеца на „ Вила Парк “. Според журналистът Николо Скира двата клуба не престават да разискват формулата, съгласно която някогашният състезател на Ливърпул ще се завърне във Висшата лига.

Бирмингамци желаят да привлекат Коутиньо чартърен до края на сезона, само че Барселона желае да включи в съглашението и алтернатива за закупуването на Коутиньо.

„ Скай Спортс “ прибавя, че всичко око бъдещето на Коутиньо ще бъде решено на следващия ден. Според медията при започване на седмицата цели шест клуба от Висшата лига са били в борбата за бразилеца, само че на финалната права са останали единствено два от тях, които остават неназовани.

По-рано през днешния ден мениджърът на Вила Стивън Джерард също се изрече ласкаво за Коутиньо.

„ Мога да схвана за какво толкоз клубове имат интерес към него. Той има 63 мача за Бразилия, сериен победител и беше необикновен в Ливърпул. Не считам, че получаваш прозвището „ вълшебник “, в случай че не си специфичен футболист, тъй че той е състезател, когато аз надълбоко почитам “, съобщи Стиви Джи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР