Асоциацията за външна политика (Foreign Policy Association) връчи своята престижна

...
Асоциацията за външна политика (Foreign Policy Association) връчи своята престижна
Коментари Харесай

Директорът на Generali получи високо отличие за корпоративно-социална отговорност

Асоциацията за външна политика (Foreign Policy Association) връчи своята влиятелна премия за корпоративно-социална отговорност на основния изпълнителен шеф на Група Generali Филип Доне. Отличието е самопризнание за приноса на Доне към устойчивостта, която е в основата на тактиката на компанията „ Партньор за цялостен живот 24: Двигател на растежа “.

Наградата за корпоративно-социална отговорност на организацията се връчва на компании и техните ръководители, които са ангажирани с поддръжката на общностите, в които работят. Асоциацията за външна политика е най-старият американски мозъчен концерн, като в него влизат представители, както на демократите, по този начин и на републиканците в Съединени американски щати.

Сред носителите на премията до момента са Петер Брабек, който е някогашен ръководител на Nestle, сър Джон Бонд, някогашен ръководител на HSBC Holdings, Андерс Далвиг, някогашен президент и Главен изпълнителен шеф на IKEA, Кристалина Георгиева, ръководещ шеф на Международния валутен фонд и други.

Тази премия е доказателство за мощния ангажимент, който Generali има към построяването на по-справедливо и стабилно общество. Устойчивостта е залегнала в тактиката на Generali и ние имаме вяра, че да бъдеш виновен не значи да предприемеш просто едно деяние. Отговорността е метод на мислене, ориентирано към поддръжката на общностите, в които работим. Готови сме да насърчим партньорствата сред обществения и частния бранш за превъзмогване както на климатичните, по този начин и на обществените провокации, тъй като мощно имам вяра, че устойчивото бъдеще изисква време, отдаденост, визия и на първо място съдействие “, показа Доне.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР