Асоциацията на европейските журналисти - България е потресена от вестта

...
Асоциацията на европейските журналисти - България е потресена от вестта
Коментари Харесай

АЕЖ: Недопустимо е да се спекулира с убийството на тв водещата Виктория Маринова

Асоциацията на европейските публицисти - България е потресена от вестта за убийството на Виктория Маринова, административен шеф и водеща в телевизия TVN Русе,  оповестиха от там в своя позиция.

Асоциацията изрича съболезноявания и упорства за дейно следствие на жестокото закононарушение, оповестява actualno.com

" АЕЖ-България приканва да не бъде изключвана авансово нито една допустима версия за убийството, в това число и тази за аргументи, свързани с работата на жертвата.  В същото време, преди да има съответни и потвърдени обстоятелства, е неприемливо да се спекулира дали случаят има отношение към тематиката за свободата на изложение в България ", добавя се в позицията.

Последното предаване на Маринова е от края на септември и е включвало изявление с публицистите Димитър Стоянов от " Бивол " и Атила Биро (Attila Biro) от RISE Project Romania, задържани до момента в който водят следствие за корупция при разпределението на средства за европроекти от " Джи Пи груп ". Именно това породи спекулации дали убийството не е обвързвано с работата ѝ. Засега от полицията споделят, че преглеждат всички версии, само че тази не е измежду най-вероятните.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР