Асоциацията на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива,

...
Асоциацията на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива,
Коментари Харесай

Българска домашна ракия в подкрепа на Валери Симеонов

Асоциацията на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива, Националното съдружие „ Българска домашна ракия “ и Националната асоциация за здравословно хранене за децата излязоха на митинг пред националното заседание в поддръжка на новоизбрания зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов, съобщи БГНЕС.
Те развяха лозунгите: „ Долу ръцете от Валери “, „ Валери – родолюбец на дело, не на думи “, „ Валери – самоуверен и почтен родолюбец “, „ Валери – този път не си самичък “ и други
Всички пристигнали се сплотиха към тезата, че всичко, което е заречен Симеонов е извършил.
„ Единствен Симеонов поддържа дребните търговци на горива в битката против монопола и по тази причина сме тук, с цел да го подкрепим “, съобщи Николай Бабаджанков и сподели, че майките на децата с увреждания нямат право да желаят оставката му, защото той се е извинил за думите си.
Според други контрапротестиращи, митингът на майките е политизиран, Валери Симеонов е изкупил виновността си, откакто им се извинил и подал оставка.
ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ПРОТЕСТА!
Тази вечер, майките от " Системата ни убива " ще излязат на следващ митинг с искане Валери Симеонов да напусне зам.-председателското място в Народното събрание, както и всички 118 депутати, които са дали своят вот за него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР