Асортиментът на захранващите блокове на компанията Antec бе допълнен с ...

Асортиментът на захранващите блокове на компанията Antec бе допълнен с

Antec предложи компютърните захранвания EarthWatts Gold Pro

Асортиментът на захранващите блокове на компанията Antec бе допълнен с три нови устройства от серията EarthWatts Gold Pro с мощ 550, 650 и 750 W.
Новите компютърни зареждания имат отчасти модулна система за включване на кабелите, както и висок КПД, което се вижда и от документа за енергийна успеваемост 80 Plus Gold. В структурата са употребявани качествени японски кондензатори за по-качествена стабилизация на параметрите.Захранванията Antec EarthWatts Gold Pro обезпечават на 12 V шина мощ на тока от 45 до 62 А в взаимозависимост от модела. Охлаждането се реализира от 120 мм вентилатор с автоматизирано контролиране скоростта на въртене. Използва се модернизиран надзор на скоростта на вентилатора за реализиране на по-добро изстудяване при по-нисък звук. Вградени са отбрани от късо съединяване, от претоварване по ток и по мощ, от ексцентрични напрежения и от прегряване. Габаритните размери са 150 х 150 х 86 милиметра. Всичките нови устройства се продават със седемгодишна гаранция за качество.

Компютърните зареждания Antec EarthWatts Gold Pro към този момент се оферират в Европа от формалните ритейлъри при цени, 76 евро, 83 евро и 100 евро за моделите с мощ надлежно 550 W, 650 W у 750 W.

Източник: kaldata.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg