аскоро си се запознал с едно страхотно момиче и вече

...
аскоро си се запознал с едно страхотно момиче и вече
Коментари Харесай

Как Да Я Накараш Да Се Влюби В Теб

аскоро си се срещнал с едно ужасно момиче и към този момент си сигурен, че искаш тя да ти бъде освен това от другарка. Не знаеш дали тя си пада по теб, само че си подготвен на всичко, с цел да привлечеш вниманието ѝ. Виж няколко ефикасни метода, които ще ти оказват помощ да спечелиш девойката:

Бъди ѝ правилен – може към момента да нямате връзка, само че тя би трябвало да усеща, че мислиш и желаеш единствено нея, а не е следващата в листата ти със завоевания

Покажи ѝ, че си задоволително зрял – освен дамите харесват зрели мъже, девойките също избират да си прекарват времето с момчета, които се държат съответно. Покажи ѝ, че си задоволително зрял да възрастта си и се справяш добре, когато си под стрес и напрежение.

Дай ѝ задоволително пространство – колкото и да си падаш по нея, колкото и да ти се желае да прекарваш цялото си свободно време с нея, не го прави. Ако тя усети, че започваш да я задушаваш с наличието си, ще избяга от теб. Нека има задоволително време за своето семейство и другари, както и за себе си.

Бъди сантиментален – даже да не си подобен по природа, постарай се, тъй като дамите харесват романтиката. Прави ѝ изненади и сантиментални жестове понякога – прати ѝ букет цветя вкъщи, направи ѝ апетитен кекс и я предложения на посетители, подари ѝ билет за концерт и така нататък Жестовете ще я накарат да се усеща специфична и единствена, а това е нещо, което желае всяка жена.

Грижи се за нея – покажи ѝ, че се интересуваш от нея и че си подготвен да полагаш грижи, когато има потребност. Също по този начин ѝ покажи, че си забелязал кои са нещата, които обича и тези, които не харесва. Например, знаеш, че обожава млечен шоколад, чипс с усет на барбекю, спрайт и така нататък и си наясно, че не яде гъби, мляко с ориз, фъстъци и така нататък

Забавлявай я – не е нужно да се правиш на шут, само че е добре да се стараеш да я разсмиваш постоянно. Жените обичат да си прекарват времето с мъже с възприятие за комизъм, които знаят по какъв начин да забавляват себе си и близките.

Прави ѝ похвали – само че дано са откровени и в действителност да ги мислиш, другояче си проличава отдалеко, че приказваш заучени неща.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР