Ашли Скогин, бивша баскетболистка на Небраска Корнхъскърс за жени, обвини

...
Ашли Скогин, бивша баскетболистка на Небраска Корнхъскърс за жени, обвини
Коментари Харесай

Бивш баскетболист от Небраска заведе дело срещу училището заради връзка с бивш треньор

Ашли Скогин, някогашна баскетболистка на Небраска Корнхъскърс за дами, упрекна основния треньор на тима и спортния шеф, че не са вкарат защитни ограничения, правила или образование, с цел да попречат на членовете на личния състав да имат полови връзки със студенти-атлети.

Скогин повдигна обвиняванията в дело, заведено в Окръжния съд на Съединени американски щати в неделя против старши треньора Ейми Уилямс и спортният шеф Трев Албъртс. Делото разказва по какъв начин тогавашният асоцииран старши треньор Чък Лав се е заинтересувал от тогавашния състезател на Cornhuskers, защото връзката му е станала полова. Скогин споделя в делото, че това я е предиздвикало да се опасява от възмездие, в случай че не се ангажира с него.

Говорителят на университета в Небраска Мелиса Лий сподели, че учебното заведение е било известено за правосъдното дело в понеделник.

Ашли Скогин от Небраска, №0, играе против Мичиган по време на второто полувреме на колежански баскетболен мач на NCAA във вторник, 4 януари 2022 година,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР