Ашли Коул официално влезе в щаба на Франк Лампард в

...
Ашли Коул официално влезе в щаба на Франк Лампард в
Коментари Харесай

Ашли Коул напусна Челси, за да влезе в щаба на Лампард

Ашли Коул публично влезе в щаба на Франк Лампард в Евертън. Бившият ляв бек работеше в академията на Челси, само че напусна, с цел да стане треньор на първия тим на " карамелите ".

Лампард и Коул са освен някогашни съотборници в Челси, само че бяха за известно време дружно и в Дарби Каунти, където стартира мениджърския път на първия, до момента в който вторият завърши там кариерата си на футболист, откакто също направи първите си стъпки в треньорството.

Коул се причислява към щаба, в който влизат още Джо Едуардс, Дънкан Фъргюсън, Пол Клемънт, Крис Джоунс и Алан Кели.

През предишното лято Коул стана помощник на Лий Карсли в националния тим на Англия до 21 години.

" Щастлив съм, че Ашли се причислява към моя щаб. Всеки знае за изключителната му кариера и това какво е постигнал във футбола. В момента той е доста почитан треньор, който получи самопризнание за работата си в младежкия народен тим ", съобщи Франк Лампард, който в понеделник публично бе назначен за управител на Евертън.

" Развълнувах се, когато Франк ме помоли да се причисля към него в Евертън. Това е изключителна опция. Клубът е приказен и аз пристигам тук да работя крепко, с цел да оказа помощ за това Евертън да реализира триумфи ", добави Коул.
 Решението Алвеш да остане отвън Лига Европа беше вярното, счита съветникът на президента Решението Алвеш да остане отвън Лига Европа беше вярното, счита съветникът на президента 3 фев | 16:08 49 0  Голмайсторът на Камерун: Салах не ме впечатлява изключително Голмайсторът на Камерун: Салах не ме впечатлява изключително 3 фев | 16:05 186 0  Азмун дойде в Германия Азмун дойде в Германия 3 фев | 15:50 322 0  Обамеянг за проблемите с Артета: Нещо не беше благополучен Обамеянг за проблемите с Артета: Нещо не беше благополучен 3 фев | 15:42 721 0  Ндомбеле: Имах потребност от нещо друго Ндомбеле: Имах потребност от нещо друго 3 фев | 15:35 459 0 Виж всички Водещи Новини  Милена Тодорова пред Sportal.bg: Съжалявам, че нямаше по какъв начин да развея българския байрак на Игрите в Пекин 2022 Милена Тодорова пред Sportal.bg: Съжалявам, че нямаше по какъв начин да развея българския байрак на Игрите в Пекин 2022 3 фев | 08:01 13123 37  Тони Здравков: Публиката на Левски е неповторима! Мъри се зае с нещо, което пари Тони Здравков: Публиката на Левски е неповторима! Мъри се зае с нещо, което пари 3 фев | 08:28 15289 101  Официално: Защитник на Лудогорец ще доиграе сезона в Израел Официално: Защитник на Лудогорец ще доиграе сезона в Израел 3 фев | 09:03 10040 42  Ноа Сонко Сундберг: Мисията ни в Левски е да бъдем сполучливи и да побеждаваме Ноа Сонко Сундберг: Мисията ни в Левски е да бъдем сполучливи и да побеждаваме 3 фев | 15:50 589 2  Лудогорец е платил един милион за новия вратар Лудогорец е платил един милион за новия вратар 3 фев | 09:31 7262 13 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР