Ашли Греъм сподели емоционално есе, че раждането й не е

...
Ашли Греъм сподели емоционално есе, че раждането й не е
Коментари Харесай

Ашли Греъм: Едва не умрях при раждането

Ашли Греъм показа прочувствено есе, че раждането й не е минало безпрепятствено и затрудненията са настъпили, откакто тя е родила близнаците Роман и Малакай.

Популярната манекенка показа, че е родила вкъщи с професионален екип до себе си, само че не е очаквала, че изобилното кървене ще наруши вълшебния миг.

В текст за списание Glamour, Греъм, която има още един по-голям наследник, написа:

“В нощта, когато родих близнаците, кървях. Беше 2 през нощта, когато започнаха контракциите ми. В 3:45 отидох до тоалетната, мислейки, че би трябвало да отида и Малакай излезе, до момента в който дулата ми пристигаше да ми помогне.



Два часа и седем минути по-късно родих Роман във ваната - нямаше време да надуя басейна за раждане, тъй като всичко се случи толкоз бързо. В началото всички празнувахме. Не можехме да повярваме, че раждането ми лиши три часа и половина и бях необикновено признателна на екипа от професионални, интелигентни и подготвени хора, който беше с мен, когато родих Исак и който в този момент още веднъж е с мен за близнаците.

Следващото нещо, което се случи, беше, че погледнах акушерката си и споделих: „ Не се усещам добре. — Мисля, че би трябвало да си лягам. Спомням си единствено леко допиране по бузата ми, което се е оказало пестник, който акушерката ми е блъснала, с цел да се свестя.
Когато пристигнах в схващане, се огледах и видях всички. Все ми споделяха: „ Добре си. Добре си. Добре си. ”... Не желаеха да ми кажат, че съм изгубила литри кръв. Въпреки че в този миг не желаеха да навлизат в детайлности, огледах се, кръв имаше безусловно на всички места и избухнах в сълзи – прочувствено освобождение от хаоса, който преди малко претърпях.
Акушерките ме попитаха дали мога да стана и да си легна. Аз не можах. Не можех да се изправя, даже с цел да лазя. Е, увиха ме в огромен чаршаф и ме завлякоха в хола, където имах ниско легло, на което можех да се търкаля. Слава Богу, че близнаците бяха добре, до момента в който лежах на това легло 4 дни поред. Не можех да стана цяла седмица и не напуснах дома си съвсем два месеца. ”



Греъм, която е най-известният модел с извивки и се застъпва за разпространение на позитивност към външния тип на женското тяло, признава, че носенето на близнаци е оставило последици върху самочувствието й и че тя още веднъж се учи да обича тялото си.

„ Дори в този момент, почтено казано, мислите ми се движат на талази. Все още не се усещам изцяло удобно в тялото си, макар обстоятелството, че се стремя към позитивност за външния тип. Има дни, в които си споделям, че няма нещо, което да не мога да реализира. Тогава виждам стриите, които към момента съществуват и постоянно ще съществуват по корема ми и си мисля: „ Господи, за какво трябваше да се появяват над пъпа? Аз съм модел на долни дрехи. Моделите не наподобяват по този начин. “ И тогава си подсещам, че и преди не бях норма за това по какъв начин наподобява характерен модел долни дрехи “, написа тя.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР