Ашихара Хинако, 50-годишна японска манга художничка, беше намерена мъртва близо

...
Ашихара Хинако, 50-годишна японска манга художничка, беше намерена мъртва близо
Коментари Харесай

Японската манга художничка Ашихара Хинако беше намерена мъртва няколко дни след протестна телевизионна версия на нейната творба

Ашихара Хинако, 50-годишна японска манга художничка, беше открита мъртва покрай Токио. Японските медии оповестяват, че полицията преглежда случая като допустимо самоубийство, откакто е намерила записка в дома й в понеделник.

Ашихара е създател на мангата „ Sexy Tanaka-san “, която в началото е оповестен от Shogakukan. Nippon Television започна да излъчва акомодация онлайн от 10 елементи през октомври предходната година, с присъединяване на Кинами Харука в основната роля.

Историята разказва 40-годишна жена счетоводител, която има скришен живот като танцьорка на корема. Когато нейната загадка е разкрита от сътрудник, двете полярни противоположности съумяват да извадят най-хубавото една от друга.

„ Не пропускайте този rom-com, който обезпечено ще ви напусне непрестанно си в шевове, с повод[ал] капка сълзи “, се споделя в анонса за предаването в каталога със наличие на NTV.

Ашихара обаче не се забавляваше и по-рано през януари употребява X (би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР