Ъшър твърди, че е бил свидетел на някои доста диви

...
Ъшър твърди, че е бил свидетел на някои доста диви
Коментари Харесай

Ъшър: Виждал съм някои доста диви неща в дома на Пи Диди

Ъшър твърди, че е бил очевидец на някои " много диви " неща, до момента в който е живял в имението на рапъра Пи Диди в Ню Йорк, когато е бил единствено на 14 години.

След нахлуването на сътрудници от вътрешна сигурност в имението на музикалния магнат в Холмби Хилс и Маями като част от продължаващо следствие за полов трафик тази седмица, потребителите на обществените медии откриха изявление от 2016 година на Ъшър, в което той приказва за времето, през което е живял със суперзвездата.

По време на гостуването си в радио шоуто на Хауърд Стърн, 45-годишният хитмейкър твърди, че е приел предлагането на продуцента Ел Ей Рийд да поживее в дома на Диди в Скарсдейл, с цел да " види метода на живот ".

На въпроса на Стърн дали " мястото на Диди е цялостно с мацки и оргии без спиране ", Ъшър дава отговор: " Не тъкмо... Имах късмет да видя някои неща... Не знам дали бих могъл да вникна и изцяло да схвана на какво съм ставал очевидец. Беше много диво. Беше лудница. Случваха се доста любопитни неща, които аз не разбирах безусловно ".

Що се отнася до това дали би изпратил децата си в така наречен " Puffy Flavor Camp ", Ъшър дава отговор изрично: " По дяволите, не! "

Още през 2004 година Ъшър описа пред списание Rolling Stone, че Диди го е срещнал с " изцяло друг набор от нелепости - по-специално секс ".

" Сексът е толкоз парещ в промишлеността, дребосъче ", продължи той. " Наоколо постоянно имаше девойки. Ще отворите врата и ще видите някой да го прави или няколко души в една стая, които вършат оргия. Никога не знаеш какво ще се случи.

Понастоящем Диди е в центъра на величествен скандал, откакто против него бяха заведени голям брой искове за полов трафик и полово принуждение.

Във вторник той беше видян на летище в Маями часове след нахлуването на вътрешната сигурност в именията му в Маями и Лос Анджелис.

Съобщава се, че Диди е бил разпитан от митнически сътрудници на летището, на към 15 благи южно от следствието в дома му. Това предизвика подозренията, че магнатът е избягал от страната, защото частният му аероплан е бил видя да лети към Антигуа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР