Асфалтиране върху стар асфалт ще доведе до последици при първия

...
Асфалтиране върху стар асфалт ще доведе до последици при първия
Коментари Харесай

Асеновградчанин: След още няколко ремонта височината на пътя ще достигне средата на гаражите ни

Асфалтиране върху остарял асфалт ще докара до последствия при първия дъжд от дъжд на улица в Асеновград. За този проблем алармира читателят на Actualno.com Никола Москов. Той изясни, че отдавна асеновградчани, живеещи в региона, са очаквали ремонта в сектора, в който са ситуирани домовете им. И след осъществяването му в този момент се получава абсурд - да се радват ли на новоасфалтираната улица, или да се тормозят от наводняване.

По думите на Никола, новата настилка е с височина 7-8 сантиметра и е положена върху остарялата, което е довело до повишение равнището на пътното платно. " Ако не престават да асфалтират без да отстраняват остарелия асфалт, след още няколко ремонта пътят ще доближи доникъде на гаражите ", жалва се асеновградчанинът. Мъжът изясни и, че шахтата на същата улица " Захари Стоянов " не е функционираща, защото е запушена. Поради тази причина жителите в региона се безпокоят, че при първия пороен дъжд дворовете им ще се изпълнят с вода и тиня.




Никола Москов споделя, че още в деня на ремонтните действия е алармирал за казуса до инженер Атанас Тошев - шеф на общинската дирекция по строителство и благоустройство в Асеновград. Той му дал отговор, че сигналът е признат. Към днешна дата, седмица по-късно, реакция, от страна на общината липсва. След като мъжът сигнализира за обстановката и в нашата редакция, екипът ни насочи питане до пресцентъра на общината, само че отговор също не сме получили досега. Дали ще бъдат подхванати ограничения по зародилия проблем, преди да има последици за домовете на живеещите на улица " Захари Стоянов ", времето ще покаже.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР