Асфалтиране по време на порой в Добрич възмути гражданите, съобщава

...
Асфалтиране по време на порой в Добрич възмути гражданите, съобщава
Коментари Харесай

Асфалтират улици по време на порой в Добрич

Асфалтиране по време на проливен дъжд в Добрич възмути жителите, оповестява bTV.

Вчера в ранния следобяд в града се изля пороен дъжд. Това обаче не попречи полагането на асфалта на една от улиците в ремонт да продължи.

От компанията реализатор се оправдаха, че дъждът ги е изненадал и те не са имали избор. Те показаха, че материалът към този момент е бил заръчан и е нямало по какъв начин да се изхвърли на бунище.

" Единственият вид беше този - да го поставим и по-късно да го отстраним, като раздробяваме. Иначе трябваше да го изсипваме на големи камари, което няма унищожаване по-късно ", изясни техническият началник на обекта Аксудан Мехмед.

От своя страна зам.-кметът на Добрич арх. Боян Коларов увери, че приемането на градежа ще бъде по стандартите, които важат за целия свят. Той бе безапелационен, че няма по какъв начин по този начин положеният асфалт да бъде оставен.

Асфалтирането ще продължи едвам откакто настилката изсъхне изцяло.

Припомняме, по подобен метод беше асфалтирана и улица в ловешкото село Гложене. Там обаче асфалтът беше излят непосредствено върху падналия сняг. Заради безумната съгласно локалните процедура съвсем се стигна до физическа разпра сред тях и строителните служащи.<a href= " http://btv.bg " target= " blank " ><font color=#0000ff> /БТВ</font></a>
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР