Асеновград вече разполага с чисто нова фитнес площадката. Общата стойност

...
Асеновград вече разполага с чисто нова фитнес площадката. Общата стойност
Коментари Харесай

Асеновград вече разполага с чисто нов фитнес на открито

Асеновград към този момент разполага с чисто нова фитнес площадката. Общата стойност на инвестицията е в размер на към 20 800 лв.. Фитнесът навън е ситуиран в непосредствена непосредственост до църквата "Свети Архангел Михаил " в квартал "Изток ".

Проектът включва следните изпълнени действия: планиране на фитнес на открито; доставка и монтаж на фитнес апарат FS 07 лежанка - 1 брой; доставка и монтаж на фитнес апарат FS 10 двоен кростренажор - 1 брой; доставка и монтаж на фитнес апарат FS 10 успоредка - 2 броя; доставка и монтаж на фитнес апарат FS 18 смесен - 1 брой; доставка и монтаж на фитнес апарат FS 20 за повдигане на тежести - 1 брой; доставка и монтаж на железни кошчета за боклуци - 2 броя; доставка и монтаж на осведомителна табела - 1 брой; разчистване на терена - 200 квадратни метра; събиране и транспортиране на боклуци и земни маси със самосвал; изработка на ров и транспортиране на земни маси; полагане на баластра за основа; изработка на поставка от алмиран бетон - дебелина - 10 сантиметра; доставка и монтаж на ударопоглъщаща настилка от плочи.

Фитнес площадката беше заложена в Инвестиционната стратегия за 2020 година на община Асеновград и планът към този момент е осъществен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР