Асеновград ще бъде домакин на състезанието по планинско бягане и

...
Асеновград ще бъде домакин на състезанието по планинско бягане и
Коментари Харесай

Стартът на Асеновградски баири за първи път от центъра на Асеновград

Асеновград ще бъде хазаин на надпреварата по планинско тичане и колоездене. Тази година то ще се организира под друг формат. Това ще бъде шестото издание на спортното събитие. За първи път старт/финал-ът ще е ситуирана на централния площад „ Академик Николай Хайтов “ в Асеновград. Няма възрастови ограничавания за участниците.  В надпреварата могат да се включат деца и възрастни, професионални състезатели и фенове, цели фамилии и групи другари, даже ветерани.
Събитието ще се организира в два следващи дни, съобразено с епидемиологичната конюнктура и при съблюдаване на въведените противоепидемични ограничения. Мероприятието ще се състои тази събота и неделя (8-ми и 9-ти май 2021 г.).
 Над 230 запалянковци в планинското съревнование Асеновградски баири Над 230 запалянковци в планинското съревнование " Асеновградски баири "
Над 230 спортисти се включиха в надпреварата по планинско колоездене и тичане, наречено „ Асеновградски баири “ и провело се...
Дисциплините, в които ще се надпреварват запалянковците, са: планинско колоездене - 16 километра и 42 километра; планинско тичане - 10 километра, 22 километра и 42 километра. Участниците могат да се включат в една или в няколко дисциплини по желание. По трасето ще има ситуирани пунктове за засичане на време. Ще бъдат обезпечени храна, питиета и лекарства. В първия ден от надпреварата е планувано да се организира колоезденето, а във втория - бягането.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР