Асеновград се присъединява към инициативата , която ще се проведе

...
Асеновград се присъединява към инициативата , която ще се проведе
Коментари Харесай

Пешеходен тур в Асеновград за Световния ден на ходенето

Асеновград се причислява към самодейността, която ще се организира на 03.10.21 година (неделя). Началният час е 10:00 ч., а мястото, несъмнено за стартирането й, е разклонът от смолянския път към Асеновата цитадела. В самодейността може да се включи всеки, без възрастови ограничавания , като ще се извърви пешком дистанцията до туристическия обект.

През целия ден (до 17:00 ч.) за участниците в проявата ще бъде обезпечен безвъзмезден достъп да прегледат в елементи Асеновата цитадела. Спортното събитие цели да се разпространяват систематичните занимания и изключително ходенето пешком, като физическа интензивност и неговата роля за здравето, положителната форма, работоспособността и дълголетието на хората, без значение от тяхната възраст, пол, обществен и здравен статус. Посланието на самодейността в Асеновград е „ Ходенето е здраве и за хората, и за природата “.
 Община Плевен се включва в Световния ден на ходенето Община Плевен се включва в Световния ден на ходенето
Община Плевен се причислява към самодейността Световен ден на ходенето, която ще се организира на 04.10.2020г., от 10.30 часа първоначално...

Преминавайки разнообразни дистанции пешком ние се грижим за здравословния си метод на живот и в това време не замърсяваме околната среда с нездравословни излъчвания от колите. Събитието ще се организира при строго съблюдаване на въведените противоепидемични ограничения. Община Асеновград приканва да покажете висока спортна интензивност, като по този метод ще станете част от световната мрежа на придвижването - спорт за всички!

Българска федерация спорт за всички (БФСВ) провежда за 29-ти път националната спортна демонстрация Световен ден на ходенето. Тя се осъществя с финансовата поддръжка на Министерството на младежта и спорта (ММС) и е под патронажа на спортния министър. Световният ден на ходенето е демонстрация от Държавния състезателен календар на федерацията за 2021 година, по „ Програма за развиване на спорта за всички “ на ММС и е в осъществяване на Националната стратегия за физическа интензивност и развиване на българското население „ БУЛФАР’2021 - 2024 ”. В международен мащаб самодейността е част от програмата на Международната асоциация спорт за всички ТАФИСА.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР