Асеновград. Ремонтни дейности се извършват в детска градина Надежда в

...
Асеновград. Ремонтни дейности се извършват в детска градина Надежда в
Коментари Харесай

Пловдив: Ремонтни дейности се извършват в детска градина „Надежда” в Асеновград

Асеновград. Ремонтни действия се правят в детска градина „ Надежда ” в Асеновград. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от отдел „ Връзки с обществеността “ на Общината. Заместник-кметът на Асеновград инж. Петър Бояджиев е направил първата копка по плана „ Образователна инфраструктура ” в детската градина. Преди това отец Васил Коройчев е направил водосвет за здраве и благоденствие и е подарил на управлението на градината икона на Св. Богородица.
Сградата на ДГ „ Надежда ” е последният от петте обекта по плана. Предстои в границите на няколко месеца да се сложи топлоизолация на външни стени, топло и хидроизолация на покрив, също да се изпълнят ограничения по сградна апаратура, замяна на осветителните тела с нови енергийноефективни такива, замяна на водосточни тръби и отклоняване на водата в тревните площи, създаване на налична среда за хора с увреждания посредством рампа пред главния вход на постройката и хигиеничен възел на първи етаж за лица в неравностойно състояние, както и възобновяване на дворното пространство и монтиране на уреди за деца в неравностойно състояние.
Проектът „ Образователна инфраструктура ” по Оперативна програма „ Региони в напредък ” 2014-2020 в община Асеновград обгръща общо 6 детски и образователни заведения и цената му е за над 6 млн. лева
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР