Асеновград. Разбрах за този изключително неприятен инцидент с водач на

...
Асеновград. Разбрах за този изключително неприятен инцидент с водач на
Коментари Харесай

Д-р Емил Караиванов, кмет на Асеновград: Виновните за инцидента от градския транспорт да понесат отговорността си

Асеновград. Разбрах за този извънредно противен случай с лидер на рейс по линия №1 на градския превоз в Асеновград. Като кмет, а и като жител, несъмнено, че съм засегнат и обезпокоен. Очаквам пояснение от фирмата-превозвач, която обслужва тази линия по контракт с община Асеновград, се споделя в позиция на кмета на Асеновград доктор Емил Караиванов във връзка случая от 20 февруари, при който 60-годишен водач на рейс с 2,08 промила алкохол в кръвта е предизвикал пътнотранспортно произшествие – блъснал е паркиран лек автомобил.
„ Разследващите органи сигурно ще уточнят всички условия и ще съберат всички доказателства. Очаквам отговорното лице като причинител, а и позволилите немарливост при контрола, да понесат съответната наказателната отговорност. Инцидентът е реалност, за благополучие няма потърпевши хора, а единствено нанесени материални вреди.
Категоричен съм, че публичният автобусен превоз като услуга е извънредно значим. Той би трябвало да бъде първокласен и да подсигурява сигурност на напредване на рейсове по улиците на Асеновград и при никакви условия да не основава опасности нито за пътуващите в него, нито за останалите хора и коли, които са част от уличния и пешеходен трафик “, се показва още в коментара на доктор Емил Караиванов във връзка случая.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР