Асеновград. Черният цвят е хит сред абитуриентите тази година. Това

...
Асеновград. Черният цвят е хит сред абитуриентите тази година. Това
Коментари Харесай

Стоян Радичев, дизайнер: Черният цвят е хит сред абитуриентите тази година, предпочитат се бляскави рокли с дантели и вталени костюми

Асеновград. Черният цвят е шлагер измежду зрелостниците тази година. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Пловдив дизайнерът от Асеновград Стоян Радичев. По думите му в последните няколко години наклонността в желанията на абитуриентките се резервира – те си избират рокли, богати на дантели и на камъни. „ Държи се на блясъка. Лично аз съм застъпил пера в другите модели, тъй като са харесвани и желани. Общо взето съм заложил на първокласния жанр “, сподели Радичев. По думите му, самоуверено може да се твърди, че се обръща извънредно внимание на детайлите във връзка с роклите и костюмите. „ Лично аз залагам доста и на самата линия, на кройката, също по този начин и на детайлите, т.е. на всички детайли, които вършат една дреха красива. Когато се акцентира и на най-малките елементи, резултатът към този момент е изумителен “, разяснява дизайнерът.
Стоян Радичев счита, че от ден на ден девойки залагат на положителни дизайнери и експерти, като желанията им вървят в добра посока. „ Много от девойките идват със фотоси на звезди от аления килим. Залага се главно на черно, само че желанията за рокля включват синия, аления и зеления цвят. И при мъжете нещата вървят в вярна посока, момчетата стават все по-разкрепостени в модата. На мода е тънък силуетът, отпадат като цяло лъскавите костюми и двуредни закопчавания, настоящи преди няколко години. Момчетата избират да им е прелестно и комфортно. Актуални са папийонките и фишутата “, сподели дизайнерът от Асеновград.
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР