Асена Сербезова представя книгата си Четвърт приказки за Клара и

...
Асена Сербезова представя книгата си Четвърт приказки за Клара и
Коментари Харесай

И Асена Сербезова написа книгата - „Четвърт приказки за Клара и Кристо“

Асена Сербезова показва книгата си „ Четвърт приказки за Клара и Кристо “ на 14 декември в книжарница „ Гринуич “, оповестяват уредниците.

Изданието визира тематики като любовта, приемането, развъждането на деца, израстването и стремежите, както и смисълът, който хората придаваме на живота. В него са включени общо 25 истории.

„ Това е книга за това по какъв начин би трябвало да бъдем почтени към потребностите си, към упованията, които имат другите към нас, за това какъв брой е значима ролята на словото, само че още по-важна е силата на постъпките ни. Книга за това по какъв начин всяка неистина и илюзия ни отдалечават от същността ни и по какъв начин би трябвало всекидневно да се борим с най-силния ни зложелател по пътя на щастието – егото “, описват уредниците на представянето.

Асена Сербезова е български фармацевт и политик. Има над 20 години опит в лекарствения бранш, заемайки разнообразни позиции в представителства на производители на медикаменти, дистрибутори и договорни проучвателен организации за клинични изпитвания. Между юли 2014 година и август 2018 година е изпълнителен шеф на Изпълнителната организация по медикаментите към Министерството на здравеопазването. Била е член на управителния ръб на Европейската организация по медикаментите и член на Комисията за оценка на здравните технологии. От февруари 2020 година до декември 2021 година е ръководител на управителния съвет на Българския фармацевтичен съюз. От декември 2021 година до август 2022 година е министър на опазването на здравето в държавното управление на Кирил Петков.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР