Асен Василев ще е премиер и новият кабинет на Продължаваме

...
Асен Василев ще е премиер и новият кабинет на Продължаваме
Коментари Харесай

Панев: Асен Василев - премиер и шестмесечна програма

Асен Василев ще е министър председател и новият кабинет на " Продължаваме промяната " ще има шестмесечна стратегия. Това разкри пред " Нова телевизия " депутатът от " Демократична България " Владислав Панев.

Според него би трябвало да се изготви стратегия със незабавни ограничения, които да се вкарат идните месеци. " Въпросът е дали може да бъде даден подтик на нов кабинет с стратегия за нови промени в това държавното управление, в случай че не - несъмнено изборите също са вид. Не мисля, че може да се приказва за коалиция с ГЕРБ, те имат средновековен модел на ръководство ", изясни той.

Панев акцентира, че той и съпартийците му застават зад решението на държавното управление за изпъждане на съветските дипломати. " Нямаме информация дали готвачът на съветското посолство се занимава с готвене, или с друго. Нямаме информация и за това да не са спазени процедурите при изгонването. България би трябвало да води дейна политика, а не уравновесена, тъй като сме в положение на война ", разяснява още Панев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР