Асен Василев привлече вниманието върху себе си с това, което

...
Асен Василев привлече вниманието върху себе си с това, което
Коментари Харесай

Асен Василев: ПП развива България три пъти по-бързо от ГЕРБ

Асен Василев притегли вниманието върху себе си с това, което сподели.

Всички нелепости, които в идващите 2 месеца ще ни изясняват за снимане на куче с пачки: хубаво, снимано куче с пачки, видяхме фотоси и на Бойко с пачки. Може би трябваше да има и куче. Това сподели съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Асен Василев на събитие в Пловдив.

" Целият звук, който се подвига, се подвига, с цел да не помнят хората какво се случваше. Да кажат: " хубаво, построихте къща, само че прозорецът е крив ". Но преди този момент бяхме на палатка на гола поляна ", добави той. 

Асен Василев изпадна в хипотезата, че и ГЕРБ, и Политическа партия желаят България да се развива. По думите му, обаче, разликата е, че от Промяната го вършат три пъти по-бързо, тъй като " знаят по какъв начин се прави ".  

По думите му, ГЕРБ не могат да простят на Политическа партия, тъй като са създали по този начин, че „ едни олигарси, които се чудят по какъв начин да сменят колите си два пъти годишно, в този момент би трябвало да заплащат налози и не получават специфични поръчки “. 

" Това, което побърква Движение за права и свободи и ГЕРБ, е, че парите са записани в бюджета, не зависят от това дали си дисциплиниран, или не. Приети са в бюджета, всеки кмет ги получава по право, както е с пенсиите, а не по нечие снизхождение ", сподели още Асен Василев. 

$Пари има за опазване на здравето, има и за обучение. За да се вдигне качеството, би трябвало да има почтени състезания, с които да се изберат най-хубавите шефове на лечебни заведения и учебни заведения. При нагласени състезания, няма по какъв начин да се подсигурява качество. ГЕРБ и Движение за права и свободи желаят да си назначават по метода, по който го вършат в последните 15 години. В един миг ни хвалеха. Моментът, в който започнаха да ни " плюват ", е моментът, в който стана ясно, че желаеме почтени състезания “, сподели още Асен Василев.

„ Истината е, че армията толкоз пари не е виждала от байтошово време. Трябва да си имаме нашата армия, да е готова, да имаме системите, да имаме радарите, да имаме доктрината по какъв начин да се отбраняваме, тъй като и това нямаме сега. Започваме от 1970 година с камиони, които не работят. В последните 15 години там не е вложено. За една-две години няма по какъв начин да се навакса, това се случва за десетилетия, само че отнякъде би трябвало да стартираме “, сподели още съпредседателят на Политическа партия. 

" Третият мост на Дунав към този момент е контрактуван с европейско финансиране. Четвъртият за Силистра се договаря ", добави той.

Василев изясни за фискалния запас и добави: Надявам се, че няма да пробват да ни сервират втора серия от " ще умрем от мраз ".

„ Пари има, в случай че не се краде “, заключи Василев и дефинира финансовото положение на България като положително. „ Средства има, заплатите се подвигат, пенсиите се подвигат “.

„ Днес вършим 2 години от регистрацията на Политическа партия и 2 години и половина, откогато се явихме на терен. Никой от нас не си мечтаеше да е политик. С Асен си имахме лични бизнеси, преподавахме в Софийския университет, акад. Денков е един от най-хубавите химици в Европа и света. И си гледахме живота. Казвали сме си, че един ден ще дойдат политици и ще им помогнем, като дойдат. И по този начин 15 години. Когато взехме решение да скочим, се хванахме за главата “, напомни съпредседателят на ПП Кирил Петков, написа novini.bg.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР