Асен Василев повтаря една и съща глупост – че парите

...
Асен Василев повтаря една и съща глупост – че парите
Коментари Харесай

Деница Сачева: Ние ще се борим до последно да направим мнозинство

Асен Василев повтаря една и съща нелепост – че парите за пенсии са откраднати. Когато има подобен тежък популизъм, няма по какъв начин да има разговор. " Продължаваме промяната "  са извънредно подправени по тематиката за битката с корупцията. Това заяви Деница Сачева от ГЕРБ в ефира на bTV.

" Как можем да сме в изолираност при получен най-голям избор на изборите? Това е най-големият извод, който всеки би трябвало да направи – девалвацията на доверие в политическата система е толкоз висока, че това е най-голямата заплаха за България, демокрацията и бъдещето ни ", счита тя.

Сачева посочи, че ГЕРБ са " за " диалози: " Затова беше основана и контактната група. Ако 48-то Народно събрание приключи по този метод, без да реши даже един обикновен проблем, то това ще бъде тежко начало на една последваща предизборна акция. "

" Ние ще се борим до последно да създадем болшинство, което да извърши избрани задания, с цел да може Народно събрание да има степен на полза в обществото. Ако това е невероятно поради персоналното его на неутвърдили се още политически водачи, виновността няма да е в ГЕРБ-СДС ", съобщи още тя.

Тя разяснява изявлението на Мустафа Карадайъ, който съобщи, че Движение за права и свободи е бил единствена съпротива на ГЕРБ, с думите: " Не мисля, че би трябвало да влизаме в сходен разговор, тъй като нямаме отношение към популизма и национализма. "

" Антикризисната стратегия има потребност от работа по европейските проекти, стратегии и планове. Евроатлантическата тематика и антикризисната стратегия са сплотяващи за всички политически субекти в Народно събрание. Това продължава да е тематика, а и резултатите от изборите са доста ясни – над 67% от хората поддържат партии с евроатлантическа ориентировка ", безапелационна е тя.

" Служебният кабинет изчерпва опциите за преодоляване на рецесиите. Радев сподели през вчерашния ден, че в случай че няма държавно управление, служебният кабинет може да продължи да работи. Очевидно упоритостите на президента са огромни ", добави още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР