Асен Василев направи достатъчно, за да бъдем в тази тежка

...
Асен Василев направи достатъчно, за да бъдем в тази тежка
Коментари Харесай

Биков: Първото условие, за да се реши кризата с газа е Петков и Василев да не участват в това решение

Асен Василев направи задоволително, с цел да бъдем в тази тежка рецесия и за мен би било добре да спре да дава ум.

Това сподели Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за от пред публицисти, откакто партията записва листите си в София за идните на 2 октомври предварителни избори за парламент. По думите на Биков някогашният финансов министър е объркал 3 бюджета и е " забъркал каши ", които следвашите години може би ще страната ще се опитва да взема решение. " Аз нямам оперативна информация за слотовете, тъй като ние не сме в ръководството, само че се надяваме да не останем без газ през зимата ", посочи Биков.

Той напомни, че са предложили решение, само че то изисква време. " Нашето държавно управление 2018-та е резервирало 500 милиона куб. метра газ в Гърция, можем през " Балкански поток " да създадем търг за милиард и половина, имаме и 1 милиарда азерски газ - апропо, контракти, подписани не от Асен Василев и Кирил Петков, а от Бойко Борисов, а част от тях и от Георги Първанов. Имаме и газовата връзка с Гърция, която нашето парвителство стартира да построява, а Кирил Петков забави ", безапелационен бе Биков.

Според него рецесията с газа може да се реши при изискване. " Първото изискване тази рецесия да се реши е в нейното решение да не вземат участие Кирил Петков и Асен Василев ".

По думите на Биков нямат съмнения, че ще спечелят изборите. Партията ще показа антикризисна стратегия в следвщаите дни – средносрочна и дълготрайна. И чака другите партии да създадат същото. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР