Асен Василев лъже - аз по телефона не съм разговарял

...
Асен Василев лъже - аз по телефона не съм разговарял
Коментари Харесай

Борисов: Ако Радев наложи вето на ИК, депутатите на ГЕРБ ще го гласуват. Асен Василев лъже за разговор с ...

Асен Василев лъже - аз по телефона не съм разговарял с Румен Радев. Един човек по този начин прикрива  аферите с газа, с “Джемпкорп ”. Нарочно са оставили да не се резервирала потенциал за газа- такава спекулация е! Лъжа е, че е имало среща с господин Радев. Плевнелиев и Радев се отхвърлиха от Политическа партия. Слави Трифонов и Корнелия Нинова също се отхвърлиха. И над 200 000 българи по-малко гласоподаваха за тях. 

 

Не зная кадър на ГЕРБ да е върнат в ръководството. Вие говорите за спортно министерство. Весела Лечева е наш конкурент във Велико Търново. 700 000 дали своят вот за ГЕРБ няма да работят ли? Защото тези дилетанти взеха решение да се упражняват. Ако бях на мястото на  Румен Радев щях да върна всички граничари на границата, махнати от времето на Бойко Рашков. Не мога да понасям лъжците да лъжат. Само вие /бел. ред. журналистите/ намирате съгласуваност сред мен и Радев. 

Темелков е във 20-то равнище в ГЕРБ, не мога да го нарека даже кадър на ГЕРБ. Лъжецът Василев приказва, че аз и Радев сме в съгласуваност, а вие ми говорите за Темелков. Защо Калина бе в ръководството на ПП- най-вярната им министърка? Аз Темелков не го познавам, а вие говорите за министри, които са били в ГЕРБ, а когато са в Промяната е готино. Защо когато Калина Константинова стана министър от ПП- кадър на ГЕРБ, това беше готино за вас?

 

Виждам в суматохата и ужаса, че Политическа партия това им е финален избавителен пояс. Има страхотна инфлация. Ние теглим надолу. Понеже няма да ви оставя дъвка да дъвчете, с която да ни пришивате на друго място. Ние сме ги били с техните машини, с тяхното преброяване, с техните флашки. Благодаря, че можахме да изобличим лъжеца. Радев е най-големият ми конкурент. Те са дилетанти.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР