Асен Василев иска да харчи безразборно. Иска да раздава пари

...
Асен Василев иска да харчи безразборно. Иска да раздава пари
Коментари Харесай

Даниел Митов: Асен Василев иска да харчи безразборно, след него ще е потоп

" Асен Василев желае да харчи безсистемно. Иска да раздава пари и да наподобява добър. Както сподели Томислав Дончев: " не познаваме никой, който да желае да бъде финансов министър след него ", тъй като след него ще бъде потоп ". Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.
 
" Министър-председателят не е доста наясно какво да прави в тази обстановка, отхвърля да поеме някаква отговорност. Докато Бойко Борисов беше министър-председател, беше ясно кой носи отговорност и кой се занимава с взимането на управнически решения. Сега сега това въобще не е ясно ", изясни той.
 
" Животът на сходен вид обединения...некоалиции също е комплициран, защото отразява действителни настроения и проблеми в обществото. Някои хора последните 3 години направиха всичко допустимо, с цел да се изпонамразим и да настроим хората едни против други по този начин, че сега да не можем да разчитаме на едно устойчиво обикновено ръководство в което е ясно кой носи отговорност ", сподели Митов. 
 
" Не е ясно кой носи отговорност и защо. Министър-председателят се пробва да трансферира отговорност на един от министрите. Кметът явно и той не си е приключил работата. Президентът на БФС и там си знаем, че има проблеми и че от дълго време трябваше да се подхващат дейности от негова страна, с цел да се понижи напрежението. Министърът на спорта нагнетява напрежението и се занимава с неща, които не са му работа и не се прави по този начин ", по този начин Митов разяснява кървавия митинг против БФС. 
 
" Не знам какво осветляват. Те до през вчерашния ден обясняваха: " всичко си е наше ". Сега внезапно бил наш Калин Стоянов.  Ние от дълго време сме споделили. Имаме един представител в това държавно управление и това е Мария Габриел ", уточни Митов.
 
" Очевидно е, че имаме идеологически разлики с " Продължаваме Промяната ", добави той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР